Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Turkije verbiedt commerciële toerismevaart naar Griekenland
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Nadat de Griekse kustwacht 11 vaartuigen 'aan de ketting' heeft gelegd wegens overtredingen van maritieme regels, heeft de Turkse minister van Transport een verbod opgelegd aan commercieel uitgebate zeilboten en ferry's om nog langer met toeristen naar Griekenland te varen.
Voor de ferry's geldt de maatregel vanaf 12 oktober, voor de anderen is de maatregel al op 25 september ingegaan.

Bron:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




&utm_campaign=07422254c7-gtp_headlines&utm_medium=email&utm_term=0_742e571d31-07422254c7-64936249
Wat is het toch een volk!
Onbegrijpelijk wat daar kan en mogelijk is.
met het volk is weinig mis. ze stemmen verkeerd . wat is daar raar? dat deden de grieken en bijna iedereen in europa. de turkse regering is verkeerd.
Wat is verkeerd stemmen ? Omdat het jouw keuze niet is ?
en is erdoan jou keuze??of Le pen of Wielder of de Afd of Rahoi? lekker dat europa van nu. en zeker vandaag in Spanje bv.
Nee niet omdat mijn keuze niet is.
De vraag was niet of het mijn keuze is maar als ieder hier alles verkeerd gaat noemen omdat het zelf je voorkeur niet heeft dan is het einde zoek .
(01 October 2017, 19:58)Kosta schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




De vraag was niet of het mijn keuze is maar als ieder hier alles verkeerd gaat noemen omdat het zelf je voorkeur niet heeft dan is het einde zoek .

Het was inderdaad de vraag niet maar je vorige post insinueerde dat wel.

De post van Tzimis ging overigens niet over persoonlijke keuzes maar over die van het Turkse volk. Tenzij ik het natuurlijk totaal verkeerd begrepen heb.

En de opening van dit draadje had overigens niet de bedoeling om een politiek welles-nietes draadje over Turkse politiek te starten.
Mijn opmerking was in het algemeen bedoeld . Stel dat ik voor Erdogan ben. Stem ik dan verkeerd ? Ik blijkbaar niet maar een ander kan het er niet mee eens zijn.

De juiste opmerking moet zijn als Tzimis zijnde ; Ik VIND dat er verkeerd gestemd word en niet er WORD verkeerd gestemd .

Voor de rest zie ik Erdogan ook liever verdwijnen.
Dus ligt het toch aan het volk?
Want het "volk" stemt. Misschien slecht of goed.
En daarna ligt het aan de "uitverkorene", om er met slimme trucks en propaganda, iets van te maken of niet.
En ja! Dit is helaas vaak het geval.
Niet alleen van deze tijd.
Wij worden helaas niet wijzer.
het volk heeft in europa en in turkije de macht aan het politiek. het is toch duidelijk. de laste keer dat zelfs in turkije een aan de macht stond met hulp van de leger is lang geleden. zulke keuzes zo als het turkse verbot of zo als gisteren het sluiten van internet of sites dus censuur in Catalonie of je het wil of niet is een politiek probleem en discussie.

het gaat mij niet om links of rechts. maar als je stemt voor erdogan je weet welke kant op gaat. toen ze voor Hitler stemden ze wisten tot einde niks van. maar dat was lang geleden . ik dacht dat de meeste mensen hebben van geschiedenis wat geleerd.