24 November 2017, 18:06
Ja, hij kan hier natuurlijk niet ontbreken. Dit is echt zo'n gerechtje dat je altijd uit de losse hand maakt, een beetje van dit er in, een beetje van dat .
Ik heb bij een Griekse winkel mooie pitabroodjes meegenomen (de echte, niet die kleine donerbroodjes) om dit weekend lekker van te genieten. Toen schoot het me te binnen dat ik dit recept nooit opgeschreven heb ( net als keftedes trouwens, ook zo'n "uit de hand" gerecht ). Dus nu maar eens gedaan. De kruiden in dit recept heb ik gewoon in een potje zitten, dus alles al gemengd, gebruik ik vaak bij het grillen en/of marineren van vlees, wel zo handig. Bij Rianne heb ik nog even gespiekt hoe zij de verhoudingen opvolgt. Ik heb de hoeveelheden "teruggeschreven" naar een hoeveelheid van 6 broodjes, ik zit wat hoger in de kruiden zeg maar, maar varieer hier gerust naar eigen smaak mee. Hier vinden ze overigens de variant met kip het lekkerst en ik zelf ook.
Ik heb bij een Griekse winkel mooie pitabroodjes meegenomen (de echte, niet die kleine donerbroodjes) om dit weekend lekker van te genieten. Toen schoot het me te binnen dat ik dit recept nooit opgeschreven heb ( net als keftedes trouwens, ook zo'n "uit de hand" gerecht ). Dus nu maar eens gedaan. De kruiden in dit recept heb ik gewoon in een potje zitten, dus alles al gemengd, gebruik ik vaak bij het grillen en/of marineren van vlees, wel zo handig. Bij Rianne heb ik nog even gespiekt hoe zij de verhoudingen opvolgt. Ik heb de hoeveelheden "teruggeschreven" naar een hoeveelheid van 6 broodjes, ik zit wat hoger in de kruiden zeg maar, maar varieer hier gerust naar eigen smaak mee. Hier vinden ze overigens de variant met kip het lekkerst en ik zelf ook.