12 November 2017, 15:59
Wie houdt er niet van? Sterker nog, ik heb al eens het recept hiervoor gepost. Alleen.... deze versie is totaal anders. Ipveen mengsel van gehakt gebruik je vers lamsvlees en de aubergine wordt op een totaal andere manier verwerkt. Vorig jaar GC mee bezig gezien en toen zelf aan de gang gegaan. Is een recept van drie pagina's geworden, sorry
Hiermee zet je echt iets speciaals op tafel, kost even tijd, maar overheerlijk! Je kan het recept verdelen over twee dagen. De eerste dag het lamsvlees stoven in de oven en de volgende dag deel twee, dan valt het goed te doen. Laat dan wel het gestoofde vlees rustig even op kamertemperatuur komen voor je het verder verwerkt.
Voor de durfers!
Hiermee zet je echt iets speciaals op tafel, kost even tijd, maar overheerlijk! Je kan het recept verdelen over twee dagen. De eerste dag het lamsvlees stoven in de oven en de volgende dag deel twee, dan valt het goed te doen. Laat dan wel het gestoofde vlees rustig even op kamertemperatuur komen voor je het verder verwerkt.
Voor de durfers!