09 April 2016, 13:51
Nog even een lekker recept voor (hopelijk) de laatste frissere dagen van het seizoen, pikante bloemkool met paprikasaus.
Vaak gemaakt, maar heb er helaas geen foto van . Die plaats ik zodra ik hem zelf weer een keer gemaakt heb.
Sommigen koken de bloemkool eerst heel kort en voegen de roosjes dan toe aan de saus. Zit de saus minder in de bloemkool, omdat hij dan niet zo lang meer in de saus hoeft mee te koken. De smaak is wel wat zachter op die manier, wat minder scherp, het is dus een persoonlijke keuze, net waar je van houdt.
Vaak gemaakt, maar heb er helaas geen foto van . Die plaats ik zodra ik hem zelf weer een keer gemaakt heb.
Sommigen koken de bloemkool eerst heel kort en voegen de roosjes dan toe aan de saus. Zit de saus minder in de bloemkool, omdat hij dan niet zo lang meer in de saus hoeft mee te koken. De smaak is wel wat zachter op die manier, wat minder scherp, het is dus een persoonlijke keuze, net waar je van houdt.