24 April 2016, 18:17
Enige jaren terug waren wij in Athene. Wij hebben daar toen supermals varkensvlees gegeten in een yoghurtsaus! Het vlees was werkelijk zeer goed gaar gestoofd en de yoghurtsaus maakte het geheel af door de frisse lichtzure smaak. Wij trachten nu al jaren een goed recept te vinden om het na te maken. Het lukt ons echter niet om ook maar in de buurt te komen van wat wij toen hebben gegeten. Wij hebben nu een recept gevonden van lamsvlees met yoghurt.
Bron:
Dit recept is het echter ook niet.
Weet er iemand wat wij daar zo'n beetje hebben gegeten en in het bezit is van een goed recept voor varkens- of lamsvlees met yoghurt? Je zal ons er blij mee maken!
Bron:
Dit recept is het echter ook niet.
Weet er iemand wat wij daar zo'n beetje hebben gegeten en in het bezit is van een goed recept voor varkens- of lamsvlees met yoghurt? Je zal ons er blij mee maken!