Een recept wat, voor wat betreft de roux en saus, wel wat uitproberen heeft gekost voor ik tevreden was. Dit recept was de eerste keer dat ik een roux maakte met olijfolie ipv boter. Maar, dit weekend weer gegeten en daarom nu hier in de blog . We kregen eters, dus een veelvoud van het recept gemaakt. Lamme armen van het ballen draaien . Gasten moeten ook ge-entertained worden (hoe schrijf je dat? ), dus foto's zal voor een volgende keer zijn. Het is wel wat werk, maar absoluut de moeite waard!
De keftedakia kunnen gegeten worden met een goed boerenbrood, rijst of kritharaki. Wij hebben het dit keer met een lekkere simpele choriatiki en knoflook/citroenaardappels uit de oven gegeten. De keftedakia was al werk genoeg!
De keftedakia kunnen gegeten worden met een goed boerenbrood, rijst of kritharaki. Wij hebben het dit keer met een lekkere simpele choriatiki en knoflook/citroenaardappels uit de oven gegeten. De keftedakia was al werk genoeg!