Voor de lekkerbekken onder u die eens wat anders willen dan de traditionele Griekse keuken, ga eens eten bij Lefteris Lazarou in Athene - Pireus. Restaurant Varoulko. Man man wat worden hier mooie gerechten gemaakt!
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Voor de lekkerbekken onder u die eens wat anders willen dan de traditionele Griekse keuken, ga eens eten bij Lefteris Lazarou in Athene - Pireus. Restaurant Varoulko. Man man wat worden hier mooie gerechten gemaakt!
Mvg
Martin
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Voor de lekkerbekken onder u die eens wat anders willen dan de traditionele Griekse keuken, ga eens eten bij Lefteris Lazarou in Athene - Pireus. Restaurant Varoulko. Man man wat worden hier mooie gerechten gemaakt!
Mvg
Martin
Uh Martin, over 3 weken zijn we daar in de buurt. Is er nog ruimte ergens in het programma om daar een tussenstopje te maken ?
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Enig idee over de prijs van een gerechje?
Als je vraagt wat het kost, kun je het waarschijnlijk niet betalen
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
(31 August 2016, 20:15)Patrick schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Enig idee over de prijs van een gerechje?
Als je vraagt wat het kost, kun je het waarschijnlijk niet betalen
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Maar wij gaan ook lekker eten in Nafplion en Porto Rafti hoor!
Lefteris Lazarou is al helemaal up to date met dat "upgrading Greece" project waar we het in een andere post deze week over hadden als je het mij vraagt.
Oh ja ik ga ook voor de eenvoud hoor Patrick, maar ik denk wel dat je met de Griekse keuken ook heel goed super sjiek uit kunt pakken, en dat daar ook zeker een markt voor is.
Voor elk wat wils uiteraard en ik ben het ermee eens dat de Griekse keuken zich prima leent voor exclusievere gerechten. Daar is zeker een markt voor. Jammer dat die in Nederland nog niet is aangeboord. Goeie Griekse chefs in Nederland die op dat niveau (kunnen ) koken zijn Alexander Ioannou van Sinne in Amsterdam ( 1 Michelinster ), Jonathan Karpatios en Takis van restaurant Mazie in Den Haag. Dat is nog niet veel.
En hoe is het dan met de "mezedopolia" in Nederland?
Het valt mij op dat vele mensen mij hier op het eiland vragen waar ze nu eens lekker "Tapas" kunnen eten.
Dus de Tapa is wel ingeburgerd maar de meze niet?
Als ik in Nederland ben wil ik nederlands eten, dus griekse restaurants in nederland ken ik niet,
maar ben wel benieuwd.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum. Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Voor elk wat wils uiteraard en ik ben het ermee eens dat de Griekse keuken zich prima leent voor exclusievere gerechten. Daar is zeker een markt voor. Jammer dat die in Nederland nog niet is aangeboord. Goeie Griekse chefs in Nederland die op dat niveau (kunnen ) koken zijn Alexander Ioannou van Sinne in Amsterdam ( 1 Michelinster ), Jonathan Karpatios en Takis van restaurant Mazie in Den Haag. Dat is nog niet veel.
Mvg
Martin
In dit rijtje hoort dan ook restaurant de Hoff'nar in Dordrecht. Het is geen Grieks restaurant, maar Sula en Henk gebruiken traditionele Griekse gerechten als basis voor moderne culinaire kunststukjes. Pita Gyros, roodbaars skordallia, ochtapodi en moussaka om er maar een paar te noemen.
En Sula zorgt voor de perfecte (Griekse-) wijn/spijs combinatie
en voor wie grieks verstaat ,Lefteris geeft een leuk interview nu op de radio. die is later vast terug te luisteren op de facebook of youtube site van Manos Tsilimidis van de Real fm.