Dit wordt ons hoofdgerecht met de kerst. Een echte smaakbom! Ik heb in de vriezer mooi, "vers geschoten" wild zwijnevlees uit de Ardennen liggen. Geen gefokt vlees, maar echt wild.
Ik heb de Italiaanse variant hiervan ook al meerdere keren gemaakt en nu zag ik een mooie Grieks recept hiervan van Vefa Alexiadou. Oorspronkelijk uit Thracië.
We gaan het zeer waarschijnlijk met chilopites eten, daar blijft de saus lekker aan hangen.
Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet, volg de stappen en je zal merken dat het een zeer eenvoudig te maken gerecht is waarvan je gasten sprakeloos zullen zijn!
Zorg voor echt wild, gefokt vlees is nog niet voor de helft zo smaakvol! Voor diegenen die het gaan uitproberen: Veel succes en Kali Orexi!
PS: Er staat voor 4 personen, maak er daar maar 6 van
Ik heb de Italiaanse variant hiervan ook al meerdere keren gemaakt en nu zag ik een mooie Grieks recept hiervan van Vefa Alexiadou. Oorspronkelijk uit Thracië.
We gaan het zeer waarschijnlijk met chilopites eten, daar blijft de saus lekker aan hangen.
Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet, volg de stappen en je zal merken dat het een zeer eenvoudig te maken gerecht is waarvan je gasten sprakeloos zullen zijn!
Zorg voor echt wild, gefokt vlees is nog niet voor de helft zo smaakvol! Voor diegenen die het gaan uitproberen: Veel succes en Kali Orexi!
PS: Er staat voor 4 personen, maak er daar maar 6 van