Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Nafplion
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo!

Weet er iemand of het makkelijk parkeren is in Nafplion? Wij zullen daar in september voor 1 weekje verblijven maar hebben nog geen keuze gemaakt. Op verschillende site's staat dat er parking in de buurt is maar is dat zo.......

Groetjes,
Viviane.
Bij de haven is een groot parkeerterrein waar je altijd wel een plekje vind. Je loopt bijna direkt het stadje binnen. Erg gezellig overigens.
Bedankt Karel maar wat ik mij ook afvraag is of er in 't stadje zelf ook mogelijkheid is tot gratis parkeren. Het zou waarschijnlijk toch makkelijker zijn voor onze bagage.

Groetjes,
Viviane
In het stadje zelf is weinig ruimte om te parkeren. Veel kleine en nauwe straatjes. Zoals al gemeld; vanaf het parkeerterrein loopt je zo het stadje in; 1-3 minuten hooguit. Hangt natuurlijk af van waar je verblijft.
Het zal er een beetje aan liggen waar je in Nafplion zit. Wij parkeerden in het straatje voor het hotel, al was het wel druk daar. Anders is het natuurlijk ook een optie om je bagage bij het hotel af te zetten en dan je auto te parkeren in de haven. Goede parkeermogelijkheid.
Bedankt voor de info, nu kan ik beginnen kiezen. Ik heb eigenlijk al zoveel hotelletjes geselecteerd om dan uiteindelijk een keuze te maken dat ik het nu voor 't ogenblik heel moeilijk vind om te beslissen. Hebben jullie soms nog een tip voor één of ander leuk verblijfadresje?

Groetjes,
Viviane.