Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: FF terug naar Holland
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
We zijn voor verdere behandeling a.s donderdag richting Holland. Alle een fijn verblijf in de Epirus deze zomer.

Gr: uit Perdika


Cor, ik wens jullie een goede thuisreis, doe vooral voorzichtig en kom goed thuis. Voor Marijke een goede behandeling gewenst en dat jullie maar gauw weer terug zijn op jullie lievelingsstekje Perdika!

Ger en Nieke
Dankje voor de ondersteuning, Ger & Nieke en uiteraard zal ik een berichtje achterlaten, als er nieuws is, na de behandeling.

Gr: uit Perdika
Kalo taxidi Cornelius maar dan even andersom, wij gaan 23 juni terug met de auto en blijven tot begin sept, we komen dan wel terug met de vlieger en omdat we weer hier blijven tot volgend jaar juni koop ik hier wel een autootje, is makkelijk en geen rompslomp met invoeren en zo.
groetjes Arthur
Efchariesto, ja dat is wel zo handig, dat je een karretje koopt. Tweedehans is warschijnlijk ook wel aan de prijs !! maar je zult het één en ander wel hebben bekeken, alvorens je deze beslissing nam. En ja de vlieger is niet verkeerd, gaat allemaal ff anders, en inderdaad ben je van een hoop rompslomp verheven met het invoeren, waarvan ik te horen heb gekregen, dat dat ook best aan de prijs is !!.

Gr. (nu nog) van uit Perdika.

Cornelius
Kennisgeving

Hi allen bedank voor jullie medeleven en dat doet ons goed en in bijzonder Marijke. Monique/ Rupe/ Pier, Rian en Annemiek, ja de wereld ziet er ff allemaal even heel anders uit, maar er na regen komt zonneschijn.

We hopen jullie allen weer te zien, na deze onderzoeken en “waarschijnlijk de operatie” en kan jullie alvast wel mededelen dat de reis terug voorspoedig is verlopen.

Groetjes van uit Poeldijk.

Cornelios
Fijn om te lezen dat de reis voorspoedig verlopen is, en voor Marijke natuurlijk het allerbeste bij haar onderzoek en behandeling. En jij ouwe (Griek) hou je haaks.
groetjes Danka en Arthur

Sterkte Cor en Marijke!

Petra
Hi beste luitjes, bedankt werderom voor jullie schrijven en zodra er iets te melden is, aangaande de situatie, horen jullie via deze lijn het één en ander.

Cornelios en Marijke
Even een kleine update aangaande de reden dat we noodgedwongen terug moesten naar Holland. Wat we niet verwachten, was dan wel zo, dat we hier in Holland weer in de zelfde molen vervielen als we achter ons lieten in Perdika. N.l, opnieuw allerlei testen en rompslomp naar allerlei dokters enz enz.

We zijn alweer twee weken verder, en a.s. maandag horen we dan uiteindelijk wat zij er van vinden, en wat te doen.

Zodra er wat meer te vermelden is, dan zal er op dit bord een aantekening verschijnen.

Gr. Cornelios
Hi allemaal, nadat ik eerder op Oriste en ook enkele persoonlijk heb laten weten, aangaande het eerdere vertrek uit Perdika het volgende: vandaag vernomen, dat er toch een operatie aanstaande is, wat waarschijnlijk in de maand augustus, zou plaats kunnen vinden. Het is wel duidelijk dan, dat het gebeuren moet, maar wanneer is nog even een openstaand fijt.

Naar het zich laat aanzien, ziet het er niet naar uit, dat we ons kort verblijf in Perdika, dit jaar kunnen voortzetten. Het één en ander moet nog geregeld worden en ziet heter naar uit, dat ik daar voor de lopende zaken nog heen gaat.

Jammer maar de gezondheid van personen is belangrijker dan, in dit geval, een verblijf in Perdika. Dit wilden ik ff laten weten.

Gr: Cornelios
Nogmaals sterkte Cornelios, zeker voor Marijke, we denken aan jullie dat alles goed komt en je weer richting Perdika kunt.
groetjes van Danka en A
rthur
Hi beste luitjes, hierbij een kleine update aangaande de operatie. Na alles van voren af aan weer te hebben moeten doorlopen, is er besloten de operatie binnen een aantal weken te laten uitvoeren. Er wordt naar gestreeft, dit binnen nu en zes weken ta laten plaats vinden.

Corenlios

Hi best lezers van Oriste, langs deze weg schrijf ik jullie, dat de operatie (ICD plaatsing van mij eega) die jl. 3 augustus heeft plaats gevonden, geslaagd is. In de nu volgende weken is het even verder afwachten hoe alles zich verder gaat ontwikkelen.

Gr Cornelios alias papajani .
Heel veel sterkte en beterschap!

groetjes Anoushka
Bedankt Anoushka.
Cornelios mag Marijke snel beter worden zo dat jullie weer naar Perdika kunnen om nog wat vitamine D op te snuiven.
Wij gaan eind deze maand terug naar Agios Nikolaos, de planning is dan tot juli volgend jaar.
groetjes Danka en Arthuros o Psaras

Hi, bedankt voor je bericht en inderdaad zouden we zeker nog wat vitamine D willen opsnuiven hahaha. Natuurlijk is dat alleen maar mogelijk, als zij daar weer is staat voor is. We kijken zeker vooruit, want wat er achter ons ligt, is alleen maar narigheid. Nou we wensen jullie zeker een goede tijd in Agios Nikolaos, en dat zal jullie wel lukken. En een overwintering is ook wel eens een beleving. Ben benieuwd en zeker een goede reis en laat het ons weten.

Gr: Cornelios en Marakaki
Beterschap, hopelijk knapt Marijke snel op zodat jullie weer teug naar Perdika kunnen.

Groeten Petra
De laatste overwintering van nov tot juli was goed bevallen, het voordeel is de heerlijke temperatuur, tot feb/maart zwemmen en de vissen en octopus bijten beter in de (winter).
Hi Petra, ja elke dag moet het beter gaan, wel heeft zij ee napijn, maar dat was bekend, wat stijf enz enz, maar het is, al met al, best nogal een ingreep.

Gr: en we kijken vooruit en wat achterond ligt, is geschiedenis. Cornelios

Ja, Arhur nou je het schreef, weet ik het weer, dat jullie er eerder ook al een overwintering hebben gedaan, lijk mij wel een betere temp: dan in Perdika, en ja dat de octopus beter bijten, dat wist ik niet, kijk maar uit ze zijn gek op mensen hahaha, nogmaals een goede reis er heen.

Gr Cornelios