Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Canal Digitaal stopt verkoop losse kaarten
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
[Afbeelding: cdsmartcard.jpg]

Vanaf 1 september 2009 zal de verkoop van losse CanalDigitaal smartcards worden stopgezet.De overschakeling naar de Mediaguard 3 codering heeft de laatste weken voor problemen gezorgd bij niet-gecertificeerde ontvangers. Deze toestellen beschikken vaak over niet-officiële software waardoor klanten regelmatig technische problemen ervaren waaronder beelduitval.

Het is voor zowel voor klanten als dealers van belang om de verkoop van ontvangers met deze software een halt toe te roepen om toekomstige problemen te vermijden. CanalDigitaal en TV VLAANDEREN adviseren dan ook de smartcard met CI-module alleen toe te passen in een gecertificeerde ontvanger. CanalDigitaal zal vanaf nu consumenten nog duidelijker informeren dat met niet-gecertificeerde ontvangers een goede beeldontvangst niet gegarandeerd kan worden.

Ook na het stopzetten van de verkoop van losse smartcards blijft de vrije keuze van ontvangers mogelijk. Echter wel met behulp van de officiële CI- module van CanalDigitaal die betere garanties biedt voor een probleemloze ontvangst. CanalDigitaal wil met de maatregelen voorkomen dat in de toekomst weer problemen optreden zoals recent waarbij er veel ontevreden klanten waren en overbelaste servicelijnen.

Bron:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




6 augustus 2009

Ger