Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Enkele aanpassingen op dit forum
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Allereerst wil ik even kwijt dat ik het onzettend leuk vind dat dit forum bestaansrecht blijkt te hebben, daar was ik eerlijk gezegd een beetje bang voor omdat er immers al meerdere satelliet- en Griekse fora bestaan.

De combinatie Griekenland-satelliet blijkt een goede te zijn, inmiddels zijn er al de nodige discussies geplaatst en zijn er ook al meerdere al dan niet regelmatige bezoekers en posters. Leuk om te zien dat meerdere mensen mijn hobby's delen.

Ik heb in de profielkolom ( links van elk berichtje) 2 opties verwijderd:

Arrow"waarschuwingsniveau": ik ga er van uit dat dit op dit forum absoluut irrelevant is en bovendien geen toegevoegde waarde heeft)
Arrow"reputatie": iedereen is even welkom op dit forum, of 'ie nu één berichtje per maand plaatst of één per dag. Het is immers een hobby en geen wedstrijd, toch?

Daarnaast heb ik de titel in de bovenste sectie ietwat gewijzigd in: "Yassas! Ti Kanis? Schuif aan in het Griekse "Kafenion"".
Daarmee wil ik aangeven dat daar alles besproken kan en mag worden en dus helemaal niets met satellietontvangst te maken hoeft te hebben.
Ik vond de titel een stuk leuker klinken als "off-topic sectie" :)

Mocht er iemand suggesties hebben om dit forum nóg interessanter te maken (of misschien de 2 verwijderde opties weer terug wil zien) stuur gerust een berichtje.

Ger
word alleen maar leuker vlaggetje.gif top
(10 August 2009, 19:26)harm schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




word alleen maar leuker vlaggetje.gif top

In de korte tijd dat ik dit forum ken, kan ik Harm z'n mening alleen maar delen en bevestigen. Cool
Er zijn fora waar de vrager soms bekritiseerd wordt op z'n vraag, dan zeg ik meestal, als ik slimmer was stelde ik de vraag niet en zou er misschien ook geen forum zijn....Huh
Daarom nogmaals, dit forum heeft zo iets van elkaar echt te willen helpen en op een gemoedelijke manier, houwen zo. up

En natuurlijk zijn er dan nog heel wat Griekenland-fans, wat best leuk is. gremo

Grts, Choreftis.
wordt steeds leuker vlaggetje.gif