Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Leuke website - inzoomen op Griekenland
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Door een collega werd ik op deze website geattendeerd. Je kunt er op elke plek van het land inzoomen en zelfs de exacte coördinaten vinden. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Ik vind het wel een interessante site, misschien hebben de andere lezers er ook iets aan?
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Het is een leuke website maar hij geeft niet meer informatie dan Google Earth. Ook de opnames zijn redelijk oud want ons huis (start bouw september 2008) staat er niet op - evenmin als op Google Earth trouwens. Of zijn het dezelfde opnames als Google Earth?
Maar het blijft leuk dat je zo in detail kunt kijken.
Wat ik een paar jaar geleden over deze website van Grieken gehoord heb:

In GR vonden ze de kaarten van GR op Google earth te oud.
Ze wilden een aantal zaken in kaart kunnen brengen. Zoals bijv. illegaal aangelegde huizen en zwembaden. Want wat is er nu handiger dan vanaf luchtfoto's precies te kunnen zien waar die zijn.

Daarom zou de overheid opdracht hebben gegeven deze website te bouwen.

Ons huis is in 2003/2004 gebouwd. Tot een halfjaar geleden (of zoiets) was het op Google earth niet te zien. Op deze website wel.
Inmiddels zijn de kaarten op Google earth van in ieder geval Kreta geactualiseerd.
Klopt Xander.
En wat heeft de Griekse overheid vervolgens met deze (nuttige) uitgave gedaan???? Niets of weinig volgens mij. Jammer, er is veel geld te halen op deze manier.
Ik vind de kaart voor wat betreft sommige stukken van Kreta een hele verbetering. Bij google gebruiken ze daar nog foto's van 2004. Hier staat al een heel stuk meer op van bijvoorbeeld de nieuwe hoofdweg bij Malia.