Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: 1000 dagen
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Gefeliciteerd Ger je forum is 1000 dagen online.goedgedaan
efcharisto1efcharisto1zwaaivlag
(07 February 2012, 10:58)Arthur schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Gefeliciteerd Ger je forum is 1000 dagen online.goedgedaan

Leuk dat je het opmerkte Arthur!

Toen ik 1000 dagen geleden dit forum in het leven riep -toen nog als zéér bescheiden (slechts enkele pageviews per dag ;) ) 'Griekse-TV forum' met informatie over de ontvangst van Griekse zenders in Nederland en Vlaanderen- had ik nooit durven dromen dat dit forum zo'n succes zou gaan worden. Er kwamen steeds nieuwe rubrieken bij, de naam veranderde in Oríste! en uiteindelijk ontstond een algemeen Griekenland-forum waar het land in alle facetten besproken kon worden (dus niet meer alléén satelliet-ontvangst).

Terwijl de 'liefde' voor Griekenland in de samenleving met de dag afneemt wordt dit forum met de dag groter en drukker, vooral de laatste tijd groeit Oríste! explosief. En dat terwijl de andere Griekenland-fora bijna uitgestorven lijken of vol spamberichten staan.
Wat het recept van Oríste is? Geen idee maar het medium valt wel in de smaak, dat blijkt. Wie het weet mag het zeggen :)

Ik wil de boel graag omdraaien een een welgemeend efxaristo uiten aan al de leden die er voor hebben gezorgd dat Oríste! het populairste stukje virtueel Griekenland van Nederland en Vlaanderen is geworden. Het lijkt wel of de bezoekers één grote 'familie' zijn die ook dusdanig met elkaar omgaan. Vrijwel nooit calamiteiten, de sfeer kan soms heftig zijn maar men laat elkaar (op een enkele keer na) altijd in zijn/haar waarde. Complimenten hoor, als je regelmatig ook andere fora bezoekt weet je dat dit lang niet vanzelfsprekend is.

Voor mij als beheerder is het besturen van Oríste! een erg leuke en dankbare job waarvoor mijn oprechte dank!

Volgende jubileumtussenstation: 1000 leden? Of misschien 1 miljoen pageviews (momenteel 937821) ?

Ger







Proficiat Ger!
Hartstikke goed Ger,onze felicitatie,vergeet niet dat dit forum altijd zal blijven groeien,zeker nu in deze tijd waar we samen alles kunnen delen over Griekenland.
Groetjes Leo en Sonja.Perfektbedankt
Van harte gefeliciteerd Ger met jouw kindje.
Met grote dank voor jouw inzet en vooral WIJSHEID.
Aleko-Jûkelburd(Koning Winter) feliceert @Ger en zijn zeer tolerante echtgenote met dit heugelijke en welverdiende jubileum.Ik volg je en ben je trouw vanaf het moment dat je een bepaalde factie Prikborders naar het Kafeneion To Xaos wist te stimuleren.Toen al op objectiviteit en kwaliteit.
Van toen af ben je steeds nog beter geworden en nu ben je de gastvrije, flexibele voorman van het breedste en levendigste Griekenlandforum in het Nederlandse taalgebied.Niet sectarisch of dogmatisch, altijd ruimte gevend aan degenen die proberen de grenzen en onderwerpen wat te verruimen.Mijn persoonlijke dank voor je grote coulance!

Ik ga nu proberen te helpen het meest kwetsbare, zwakste stukje in de Elfstedentochtroute op het SleatemmerMar, Balk, de Luts berijdbaar te maken om zo mijn Elfstedentochtkruisje met wimpel te verdienen.
En na afloop is er gratis Beerenburch,Tsjoch!Ik drink dan ook op jou Ger en dame!
Hoera Hoera Hoera
Nog niet zo oud als Griekenland zelf maar wel op de goede weg
greeksmiley2groetvlaggetje.gifzwaaivlaganimated flagWorshippy
Gefeliciteerd Ger en op naar de volgende duizenden dagen
janos
XRONIA POLLA GER


sirtakiupgoedgedaan
Hallo Ger,
Gefeliciteerd met de 1000 dagen op naar de 2000 dagen.
De 1000 leden zullen wel in zicht zijn.
Groet philippos
Hoi Ger, van harte gefeliciteerd. En zoals andere forum bezoekers al opmerkten, het is hier nog steeds een genot om te komen. Hier is nog veel informatie te krijgen over het door ons zo geliefde Griekenland. Wat andere mensen er ook van mogen denken.
Ook van mij de beste felicitaties aan Ger, voor dit knap resultaat. Het forum is een breed open venster geworden op alles wat met de Griekse samenleving te maken heeft. Voor velen (en ik reken mezelf daar bij) die denken dat ze veel over Griekenland weten, biedt dit forum een nog ruimere kijk dan ze al hadden. Verrassende weetjes, maar ook brede discussies en opinies. Hopelijk gaat dit heel lange tijd, en vooral in de meest positieve sfeer, verder.
bravo
Proficiat Ger!
gefeliciteerd Ger!

Petra
Ger, bedankt voor de eerste 1000 dagen van dit fijne forum Perfektbedankt
Zoals je kan zien aan het vlaggetje zit ik even ergens anders maar ook van deze kant van de wereld:
Bedankt Ger en dat er nog vele duizende dagen mogen bijkomen.efcharisto1
Kalimera Ger,

Vanuit Kythira feliciteer ik je met het succes van Oríste!

Dagelijks kom ik met veel plezier even langs op je forum.

Heel veel groeten,

Frank