Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: even niks.
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De wind is gaan liggen, de temperatuur is goed en de vissen bijten weer, ik ga twee dagen het water op, gewoon even siga siga.(Wie wil mee)
Gelijk heb je! Als het even kon ging ik met je mee :)
eindelijk weer eens een goed bericht uit Kreta!

Veel plezier, wij schaatsen nog een dagje:)
Lijkt mij heerlijk. Geniet ervan! Ik moet nog 113 dagen wachten en dan kan ik ook een paar weekjes genieten op KretaStatic
Beste Arthur, leuk dat je ff een berichtje er op zet, het weer is goed, en je hoopt dat de vissen weer bijten. Liefs aan je draaitje, want ik denk dat je dat zo doet, met de losse draad.

Sterkte er mee, en als je emmertje vol is, ff in de vriezer, en wachten op Cornelios.

Gr: uit een koud Westland
Dat emmertje vol viel tegen @Cornelios, ben bang dat ze al op BBQ liggen voordat je hier bent.
Morgen weer een dag en zolang het weer zo blijft kunnen we er uit.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Nou nu je het zo zegt, we hebben het er met Ger en Diet over gehad en voor Juni houden we ons weer aanbevolen. En de dames willen dan ook even aanwippen voor een behandeling bij Danka
@Gradus,als alles lukt gaan we april/mei verhuizen (vlakbij Agios Nikolaos natuurlijk) en van 30 mei tot 20 juni zijn we in NL.
Hi Arthur, jammer dat het emmertje niet vol was en ja ik ben er ook een bang voordat zij al op de BBQ liggen komen ie liggen voordat ik er ben. Maar het weerbeeld ziet er goed uit, dus wie weet komt het emmertje wel vol. Ja gaat verhuizen, sowieso succes daarmee, en lees, dat je mei/juni in Holland ben. Ik ben, als ik daar de toestemming voor krijg, van april, tot augustus 2012 weer in Perdika.

Het ziet er redelijk goed uit, maar heb daar sowieso een aardige klap gehad, maar we kijken weer vooruit.

Gr Cornelios