Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Voorjaarsproeveij
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Op zondagmiddag 22 april a.s. organiseren wij weer onze voorjaarsproeverij. Nieuwe wijnen, nieuwe oogst, alles staat in het teken van de lente, ook de bijpassende hapjes.

Op tafel komen zeker 20-25 verschillende wijnen uit diverse streken van Griekenland. De toegang is gratis, wel even vooraf je komst bevestigen via info@grieksewijnen.com

Lokatie:

Sportlaan 3
3299 GG MAASDAM

Met vriendelijke groeten
Griekse Wijnen

Martin
En, voor de liefhebbers hebben we erna in Hotel Bellevue, restaurant Blanc in Dordrecht een 4-gangen diner, bereid en gepresenteerd door meesterkok Ad Janssen! Uiteraard begeleid door een selectie uit de Griekse wijnen uit de proeverij!

Mvg
Martin
Voor de liefhebbers:

We hebben zondag a.s. o.a. de nieuwe oogst ( 2011 wit )van:

* Gerovassiliou ( Epanomi )
* Biblia Chora ( Drama )
* Wine Art Estate ( Drama )
* Costa Lazaridis ( Drama )
* Kir Yianni Boutari ( Naoussa )
* Gentilini ( Kefalonia )
* Argyros ( Santorini )
* Alpha Estate ( Florina )

2011 was voor witte wijnen in Griekenland over het algemeen een topjaar!

Mvg
Martin
Uitstekend initiatief Martin.
Helaas wonen wij in Griekenland dus kunnen zelf niet komen.
Hoop voor jou dat er veel animo zal zijn, en dat de Griekse wijnen hierdoor een betere bekendheid zullen krijgen in Nederland.
Kan uiteindelijk heel goed zijn voor de Griekse economie.
Groet
Wibo-Kalyves
Dank je wel Wibo. We verwachten, zoals bij de meeste van onze proeverijen, rond de 60-70 gasten.

In september zijn we weer in Kreta, Chania waar onze producent Nostos zit. ( Vatolakkos ) En ook onze olijfolieproducent Terra Creta in Kolymbari.

Mvg
Martin
We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde en ook zeer goed bezochte proeverij, ruim 70 gasten mochten wij verwelkomen.

Zeer goed in de smaak vielen de wijnen van Kir Yianni (Boutari) uit Naoussa net als de wijnen van Wine Art Estate en Lazaridis uit Drama.

Onze volgende grote proeverij zal waarschijnlijk in september zijn, maar de kans is aanwezig dat we in juni nog een zomer-proeverijtje doen met veel wit en rose.

Mvg
Martin