Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Even een melding
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hi beste prikborders, hier dan ff een klein berichtje uit Perdika. Uiteindelijk is het toch gelukt, dat ik weer het internet kan gebruiken. Vandaar dat het inderdaad stil was op het bord, als het om het Epirus nieuws gaat.

Hier gaat het (met de gezondheid wat beter) vooral de laatste weken, misschien komt dat door het mooie weer ??. De eerste twee weken, van april t/w vanaf 11 april, was het best aan de koude kant, vooral in de nacht.

Ben uiteraard al enkele malen in Parga geweest, en dan kom je wel weer het één en ander tegen. Enkele bekende prikborders en ook wat Grieken valt het wel op dat er wat kilo's verdwenen zijn, een andere Cornelios. Voor de rest ben ik de oude Cornelios en zal weer een bijdragen leveren op dit forum.

Het is nog rustig overal, maar sowieso, zoals andere jaren eigenlijk , zie ja dat er wat winkeltjes van eigenaar zijn veranderd, maar ook nieuwe winkeltjes bij zijn gekomen, o.a de vis- arts, die op twee lokaties zijn in Parga. Uiteraard heb ik met hem kennis gemaakt.

Dit is alvast weer een start en zal jullie op ge hoogte houden van het één en ander. Eerder is het al geschreven, dacht door Ruud, dat de tol ( Egnatia) 2 € is als je van Parga naar b.v Ioannina gaat.

Aldaar (in Ioannina)zijn ze met vernieuwen bezig, (aan de weg) dit naar het centrum, wat nogal wat opendhoud geeft. Verder is er het niets bijzonder, of het moet zijn, dat ik enkele winkel ketens heb bezocht, zoals Jumbo/ Ikea, die overigens naast elkaar zitten, vanaf de afslag, naar Ioannina naar rechts en na 7 km zie je de beiden gebouwen aan de rechter kant. Lidl ,en Praktiker alzo Carrefour liggen van de snelweg af (Ioannina) links, maar dat weten de meeste wel, ook dat er alzo een Jumbo is.

Dit was het voor even en zal mijn ogen te kost geven voor meer nieuws.

Gr Cornelios
Welkom terug Cor, fijn om te lezen dat het weer beter met je gaat en dat je weer op je vertrouwde stekkie in Epirus bent aangekomen. Geniet ervan :)

Ger
Welkom terug (oudjesBig Grin) heb een goede tijd en laat je verwennen door de zon.
Hallo Cor en Marijke,

Fijn om te horen dat alles goed gaat, we zijn nu op Paralia Pantaleimonos, maandag gaan we naar Pilion voor een weekje. Dus we komen er aan, duurt alleen nog evengreeksmiley2
Oke Ger, Arthur en Leo. We zijn echt blij dat we groen licht kregen 3 april 2012, dat we weer richting Greece mochten. Het heeft er een lange tijd naar uit gezien, dat het niet mogelijk was. Nu maar hopen dat het een keer mee gaat zitten.

Sowieso is het veblijf, waar we nu zijn erg naar ons zin, wel piep klein, maar erg rustig en van uit het raam zien we de schepen varen van en naar Igoumenitsa.

En ja Ger: het is inderdaad het stekkie waar ik het eerder over had, maar het is in Perdika zelf, dus niet Karavostatie, ik kijk er wel op.

En Arthur de vissen bijten hier ook aan het aas, alleen eet ik ze niet. hahaha. Ja lejo, fijn dat je weer op je stekkie bent, en ja we hopen zeker elkaar te treffen. Ik ga 19 augustus (2012) weer naar Holland.

Gr: alle vanuit Perdika.
Welkom terug Cor en Marijke!

Petra
Hi Petra, dank je voor je welkom bericht. Het zal allemaal wat rustiger zijn, maar er is altijd wel wat te melden. Ik blijf waakzaam en zonodig het één en ander op het bord plaatsen.

zoals dit, het uitzicht van uit het raam

[Afbeelding: 18ixwj.jpg]

[Afbeelding: 1o66iv.jpg]

Gr Cornelios
welkom terug hier Cornelios
leuk dat je er weer bij bent
ger en jose
alleen dat uitzicht is al een ontzettende opkikker voor de gezondheid, PRACHTIG!
Ja, het is zeker een prachtige lokatie Petra, zoals je al schreef, het doet de mens goed.

Hi Ger en Jose, dank je voor het medeleven, het doet ons goed dat er meegeleefd wordt door de lezers.

Gr Cormelios