Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Zo gezegd zo gedaan
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De reacties van lezers bij krantenartikels over de problemen en de steun aan Griekenland zijn niet van de lucht. Vooral mensen die van mening zijn dat ze wel recht hebben op een gratis verblijf of kostenloze vacantie op de Griekse eilanden. Nu blijken de Duitsers dat ook in de praktijk te brengen op Kreta in Cherso, en weigerde de rekening te betalen na een zuippartij in een nachtclub.
Zie het betreffende art op de website van Het laatste nieuws.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.






Ik hoop dat het bij dit ene geval blijft, want dat verdiendt de werkende Griek werkelijk niet. Ik stel voor om die pruisen te boycotten en massaal hun producten links te laten liggen.bliksem

Een gebelgde Belg
Jeff
Hoi Jef,
Ik zie in dit bericht toch eigenlijk een stelletje Duitse raddraaiers die de situatie aangrijpen om een conflict aan te gaan, zoals je elk weekend in elke stad waar jongeren uitgaan wel eens tegenkomt.
Ik hoop alleen niet dat dit een trend gaat worden.
Want op dit soort dingen zit niemand te wachten.
Niet op Kreta en nergens anders.
Wibo-Kalyves
heeft niets te maken met duitsers of grieken, maar gewoon een stelletje dronkaards die elke reden goed vinden om eens op de vuist te gaan.Gebeurd hier elke week in belgie en in elke uitgaansbuurt en hoe later op de avond hoe banaler de aanleiding soms is.