Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: krijgt Griekenland een adempauze?
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De Oostenrijkse regering blijkt veel te voelen voor een adempauze voor Griekenland! Kennelijk ziet men in dit Alpenland in, dat de opgelegde bezuinigingen, lastenverzwaringen en terugbetalingen van leningen, een verstikkende uitwerking hebben op de bevolking en de economie. Men denkt aan een periode van 2 of 3 jaar. Persoonlijk denk ik dat dit een verstandige beslissing zou zijn. Uit een failliet land kun je geen aflossingen van leningen verwachten. Maar ligt dit wel zo eenvoudig? Ik ben geen econoom, maar wel erg begaan met de Griekse bevolking. Moeten Merkel, Rutte en Hollande toch beter de poot stijf houden?
Ik volg de redenering van Oostenrijk. Maar of de andere Europese landen hierin zullen volgen is maar zeer de vraag. Merkel op kop zal er alles aan doen om dit niet te laten gebeuren...
Hoe moet de Griekse bevolking dat ophoesten er is al bijna niets meer.De Griekse elite heeft hun euro's al bijna het land uit gesluist en gokken over de ruggen van hun bevolking dat Europa wel bakzeil gaat halen.Ze hebben in hun eigen land een klimaat gekweekt
waar ultra rechts een goed voedingsbodem heeft gecreert. Voor de Griekse burgers is het te laat er is geen geld meer,winkels sluiten moestuintjes worden belangrijker, en zij drijven nog op het toeristme,via slinkse wegen kunnen ze daar nog ietswat in hun levens voorziening voorzien.De rijken blijven buiten schot want die hebben voor jaren hun schaapjes op het drogen. Vraag me daarom niet wat er gaat gebeuren Merkel ???? Rutten ???? wie doet verstandig en hoe !!!!!!