Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Off-topic: Oríste's kleine zusje
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
100% off-topic en daarom ook geplaatst in de "off-topic"-rubriek:

Ik wil bij deze even kort de aandacht vestigen op het Luxemburg-forum dat inmiddels al een poosje online is. Als enorme Luxemburg-fan leek het me leuk om ook voor dat land een forum op te richten. Het forum komt slechts langzaam op gang dus elke aandacht is welkom. Als het eenmaal wat drukker wordt gaat het vanzelf wel lopen.


Zelf heb ik lange tijd in Luxemburg gewoont en heb er een groot gedeelte van m'n jeugd en schooltijd doorgebracht.
Ik kom er nog steeds vrij regelmatig om er één of meerdere dagen of nog langer door te brengen -en natuurlijk meteen even de benzinetank vol te gooien Big Grin - ; vanuit Zuid-Limburg ben ik er in no-time. Ook goed om m'n talenkennis (Frans, Duits, Letzeburgs) op peil te houden, als je het niet genoeg spreekt begint dat namelijk nogal te haperen merkte ik.

Mochten er nog meer lezers van Oriste zijn die naast Griekenland ook 'iets' met Luxemburg hebben neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.







Ger
Heerlijk. Ben ook mee-lezer op Luxemburgforum. Luxemburg doet ons erg denken aan het Kreta van vóór de dictatuur. Huizen (geen of weinig hoogbouw) met ommuurde tuintjes en veel groen en bloem, alles keurig netjes onderhouden, schoon.
Ook het Luxemburgforum zeker een aanrader !!
@Ger jij weet hoe graag ik in Luxemburg kwam, de laatste 15 jaar in mijn oude beroep 3/4 keer in de week, meestal in de hoofdstad en in het zuiden, het zijn aparte mensen, soms iets te fel tegen buitenlanders, maar als NLer en zeker als zuid Bourgondier heb je toch een streepje voor denk ik.