Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: barre tijden voor de Dodekanesos
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Als dit doorgaat krijgen ze een lange winter, er zal toch wel een oplossing voor zijn.

Bericht uit Ta Nea online, vertaald door Google.

Als het schip "diagoras" afgesloten van de grensovergangen op de dorre lijn van Dodecanese

Gevaar voor zeven eilanden

REPORTAGE George Zahariadis

DIMOSIEYThIKE: Vrijdag 26 oktober 2012
Gratis veerboten vervoer zal blijven zeven eilanden van de Dodekanesos (eiland van Lipsi Kalymnos, Nisyros, Simi, Tilos, Astypalea en Kastellorizo) als de veerboot "diagoras" de planningen van volgende donderdag, 1 November, onderbreekt omdat het de aanvraag door het schip verworpen vennootschap Attica groep voor deelname aan de wedstrijd om te dienen van onrendabele lijnen. Een mededeling goedgekeurd vandaag, de onderneming, die betoogt dat de weigering van deelname was "nieuwe en zeer originele formele redenen, namelijk omdat ' zogenaamd ontbrekende één woord van een zin of omdat hij niet heeft gepresenteerd een stempel niet alleen vereist door de aankondiging, maar heeft afgeschaft door de wet.

Het onderwerp werd opgevoed in yesterday Raad vervoer Ferry (SAS), die een soortgelijk verzoek en de scheepvaartmaatschappij van Lesbos Mytilini op de regel afgewezen. Op werd het bekend dat de secundaire Commissie u voldoen zal om te overwegen bezwaren, en als er geen verzoeken geïnteresseerde bedrijven voor de kale lijnen, de Minister van Marine en de Egeïsche zee heeft het recht voor online opdrachten.

Gisteren ging de Raad vooruit en over vier maanden aan verschillende kale lijnen-extensies.

De kans is dat er niet vele schepen van de Griekse achtbanen die kunnen voldoen aan de behoeften van de eilanden van onvruchtbaar lijn en de belangrijkste lijnen zijn, zoals in de Dodekanesos. Opgemerkt moet worden dat het bedrijf Attica groep die uitsluitend de regel Piraeus-Rhodes dient trok zich terug in de afgelopen dagen, een veerboot en nu slechts drie reizen per week uitgevoerd.

De opschorting van de diensten van "diagoras" de dorre lijn van Assam is verwacht enorme problemen veroorzaken in kleine eilanden en als burgemeester van Kastelorizo Paul Panigiris, "zulk een eventualiteit is uitgesneden door de island met de rest van Griekenland en zelfs de wintermaanden dat de situatie zeer moeilijk is".

Analoog is de verklaring van de burgemeester van symi Lefteris Papakalodoukas, die erop wijst dat "ons eiland verloren gaan zullen en de enige veerboot die Piraeus met eenmaal per week, terwijl de burgemeester van TILOS Maria Kamma verbindt ernstig verontrust is omdat" als er iets als dit gebeurt, TILOS de oude tijden van boot faillissementen zal herbeleven. "

's Zomers vaart er een boot van Samos naar o.a. Lipsi en Kalymnos; afgelopen zomer bijna iedere dag.
(30 October 2012, 15:13)ElsR schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
's Zomers vaart er een boot van Samos naar o.a. Lipsi en Kalymnos; afgelopen zomer bijna iedere dag.

Els even goed lezen, het gaat over de wintertijd. Kijk dan even hier en lees op 1 november.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.