Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Rick Nieman: de waarheid over Griekenland
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Goed stuk van Rick Nieman:

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.






Als zo'n verhaal nou eens in de krant kwam!

Sorry, ik zie nu dat hier al een onderwerp over is.
Ik denk dat hij het helemaal goed heeft.
Dat denk ik ook! Misschien een stukje voor de Telegraaf?
Hoe je het ook wend of keert, linksom of rechtsom, het blijft een zorgenkindje van Europa. Het is na mijn bescheiden mening, een bodemloze put. Het behoefd eigen geen verdere uitleg, want hier over zullen vele hun eigen mening over hebben, die heb ik als trouwe Griekenland lief/ hebber zeker ook heb, maar je komt er niet omheen dat het dweilen met de kraan open is.

Cornelios
Ik vergelijk GR altijd maar met het afvoerputje van Europa.Je moet eens kijken hoe een bad of de afwasbak van je keukenblok leegloopt als je de stop er uittrekt(wat dus in GR aan het gebeuren is).Je ziet hoe snel de inhoud van zo'n bak in het syphon verdwijnt.In de onvermijdelijk ontstane - rechtdraaiende - kolk worden alle vuilresten van de zijkanten en uit de verste uithoeken van de bodem medogenloos de diepte mee in gezogen.Dat zien we op dit ogenblik in Europa gebeuren.
Top stuk (uitspraak) van Rick Nieman !!


Giannhs
Ja, ja, de naamgenoten voorzagen al heel lang geleden dat er eens in Europa een te plukken Euro-boom met lekkers voor de Griekse "kindertjes"
(lees:de maffia-Elite) zou gaan groeien: