Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Grieks Feest 2013
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Beste Forumleden, namens de Griekse Vereniging Eindhoven: een geweldig nieuwjaar! Bij dezen een vooraankondiging voor het Griekse Feest 2013: dit zal evenals vorig jaar plaatsvinden in restaurant de Steenoven gevestigd aan de Steenovenweg 21 in Helmond. De muziek zal worden verzorgd door Duo Navtilos en Christina Karafilaki. Belangrijk: dit jaar zal er een inzamelingsactie plaats vinden voor de actie van Roosmarijn ter ondersteuning van de schooltjes op Skyros. Datum: zaterdag 9 maart 2013. Entree: Euro 10,00, aanvang: 20.00uur, sluiting: 03.00uur, zaal open: 19.30uur. Kaartverkoop: aan kassa van de zaal, wij adviseren echter gebruik te maken van de mogelijkheid om online uw kaarten te bestellen vanwege de beperkte zaalcapaciteit. Op dit moment zijn onze feestpagina 's nog niet online, zodra dit het geval is, zal ik daarover berichten.
Wow langs de deur :)

Mijn vraag is: wat voor personen komen er.
Ik ben een griekenland fanaat, maar totaal niet Grieks. Zal ook alleen komen, dus vraag mij af of het zin heeft.
Beste Loontjah, iedereen die Griekenland een warm hart toedraagt, iedereen die houdt van de Griekse cultuur en iedereen die zin heeft om gezellig samen te feesten in Griekse sferen is van harte uitgenodigd. Grieken en Nederlanders. We hebben topartiesten, een gezellige zaal met goede keuken, een loterij en niet onbelangrijk: de inzameling voor Roosmarijn. Naar alle waarschijnlijkheid kun je nog een kleinigheidje gratis mee naar huis nemen, was vorig jaar ook zo. Kijk voor sfeerimpressies.vast op:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




omdat er dit jaar een actie aan gekoppeld is, nu al aandacht voor het feest, en de actie.t.b.v de schooltjes op Skyros, zie voor meer info ook het topic hier op Oriste!
Beste forumleden,

Zoals beloofd: nadere informatie over Het Griekse Feest 2013:

De online voorverkoop van de kaarten is gestart. Voor uitgebreide informatie en reserveringen kunnen jullie terecht op onze speciale feestpagina 's welke vanaf vandaag online zijn:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




. Vooral voor mensen van buiten de regio is het te adviseren van de online kaartverkoop gebruik te maken.

De Griekse Gids stelt ook dit jaar weer gratis Glossies beschikbaar voor de.bezoekers aan het feest.
Daarnaast zal er een inzameling zijn voor de actie van Roosmarijn: Steun de Schooltjes op Skyros. Ook als jullie het feest niet bezoeken is het goed om de actie weer eens onder de aandacht te brengen.

Wij hopen jullie te mogen ontvangen en met ons te feesten op zaterdag 9 maart 2013!
De Griekse Vereniging Eindhoven nodigt de bezoekers van Oriste van harte uit om morgen, zaterdag 9 maart, met ons te feesten op het grootste Griekse Feest van zuid oost Brabant en Limburg. Op onze website is alle informatie over het feest te vinden, en is het mogelijk direct online kaarten te bestellen. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de kassa van de zaal. Wij adviseren echter, zeker als u van ver komt om van de online reservering gebruik te maken gezien de beperkte capaciteit van de zaal. Kaarten kosten slechts Euro 10,-- pp, hiermee maakt u ook kans op mooie prijzen in de gratis loterij en kunt u tevens de Griekse Glossy gratis mee naar huis nemen! Routebeschrijving, informatie over de locatie, achtergrond informatie over de artiesten en veel meer vind u op:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




, wij hopen u morgen 9 maart te mogen ontvangen! Zaal open:19.30 uur, aanvang: 20.00 uur, sluiting: 03.00 uur.
Ik denk dat er nog een d in je link moet, Erwin.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.






Veel plezier morgen! De weersvoorspelling nodigt niet uit tot reizen iig.
Dank je voor je opmerkzaamheid Vito! Of mijn vingers zijn te groot, de toetsen te klein voor mijn gsm, of ik heb het feestje van gister bij Papadopoulos nog een beetje in mijn bloed het moet inderdaad zijn:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




. Uiteraard gaat veiligheid voor alles, als weer of wegomstandigheden niet goed zijn raad ik ieder aan om veilig thuis te blijven. Overigens zijn de voorspellingen voor het zuiden beduidend anders dan voor boven de rivieren!
Vertel, vertel, hoe was het feest? Wie is er geweest? Nog andere leden ontmoet? Kortom, een kort verslagje zou leuk zijn, toch? En misschien meteen een reden om er volgend jaar ook bij te zijn?

Dus laat maar komen die foto's en verhalen :)
Na maanden voorbereiding en aftellen, is het Griekse Feest 2013 inmiddels achter de rug. Namens het bestuur en de organisatie van de Griekse Vereniging Eindhoven onze hartelijke dank aan allen die met ons hebben gefeest, we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond! Daarnaast willen wij Oriste bedanken dat wij op dit forum het feest mochten aankondigen. Helaas bleek op het laaste moment het door omstandigheden niet mogelijk de voorgenomen inzameling ter ondersteuning van de actie van Roosmarijn door te laten gaan. Natuurlijk hebben wij Roosmarijn hiervan op de hoogte gebracht. Tevens willen wij onze sponsors bedanken voor hun bijdrage aan het feest. Juist in deze voor ondernemers moeilijke tijden wordt hun bijdrage nog meer op prijs gesteld. Daarnaast onze dank voor de gastvrijheid van het restaurant en de inzet van het bedienende personeel dat tot 03.00 in de vroege ochtend zorg heeft gedtsgen dat het onze gasten aan niets ontbrak. Uiteraard ook onze dank aan Yannis en Stavros van Navtilos, en Christina Karafilaki. Zij hebben deze avond tot een succes gemaakt en speelden bijna non stop van 20.00 tot 03.00 uur!

Wij wensen de winnaars van de prijzen uit de loterij veel plezier met hetgeen zij gewonnen hebben.

Wij hopen u volgend jaar te mogen ontvangen op het Griekse Feest 2014!

Namens bestuur en organisatie Griekse Vereniging Eindhoven

Met vriendelijke groet,

Erwin

Ps voor hen die niet kunnen of willen betalen met IDEAL, of creditcard om kaarten in de voorverkoop te kunnen kopen, zijn wij inmiddels een reserveringssysteem aan het bedenken. Zodra de feestpagina 's van 2014 op onze site staan, zullen wij nadere bijzonderheden hierover bekendmaken.
(10 March 2013, 18:10)Erwin schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Helaas bleek op het laaste moment het door omstandigheden niet mogelijk de voorgenomen inzameling ter ondersteuning van de actie van Roosmarijn door te laten gaan.

Waarom kon de inzameling niet doorgaan? Huh
Beste Sophia,

Omdat ik de inzameling heb aangekondigd op oa Oriste, leek het me fair te melden dat deze tot onze spijt geen doorgang kon vinden. Je moet van me aannemen dat wij dit bijzonder betreuren. Helaas kan ik over de reden hiervan geen mededelingen dien. Ik hoop dat je waardeert dat ik hier zo goed en kwaad als het gaat eerlijk iver ben.

Met vriendelijke groet

Erwin
Lekker transparant die vereniging. Kannie wachten op volgend jaar. Wat ik ook zo vreemd vind is dat er niemand reageert op de avond. Normaliter lees je de dag na een Griekse avond allerlei enthousiaste berichten van ontmoetingen van leden onderling op dit forum, nu helemaal niets, nada, noppes. Was het feest wel zo'n succes qua opkomst als hierboven vermeld m.a.w. viel er misschien wel niets in te zamelen Huh Huh
Er werden op het laatst overal oproepen gedaan dus er zal wel een gebrek aan belangstelling zijn geweest en dat ga je natuurlijk niet hier vertellen toch.
Het schijnt anders een heel leuk en gezellig feest te zijn geweest volgens verschillende op andere sites :) en voor herhaling vatbaar te zijn geweest!! Het volgend jaar zijn zij weer van de partij!!
Dat wil blijkbaar toch wel iets zeggen !
Wat ik nog steeds heel vreemd vind is :waarom de beloofde collecte voor Roosmarijn niet door kon gaan??
Hoe simpel kan het zijn om later in de avond met een hoed langs alle feestvierders langs te gaan!!
Misschien was er onvoldoende draagvlak vanuit de leden? Die wilden mogelijk een feest en geen collecte? Bovendien gaat het niet alleen bij Roosmarijn slecht, en als ik het goed begrijp heeft deze vereniging ook veel Grieken als lid, die zelf ook wel acties kunnen bedenken voor eigen familieleden en kennissen. .
Ik opper ook maar wat, maar als Griek zou ik me dit goed kunnen voorstellen. Medicijnen voor kanker die niet te betalen zijn lijken mij meer van belang dan dingen voor een schooltje om maar een voorbeeld te noemen.
Zonder in details te treden, en om verdere speculaties tegen te.gaan: wij hebben de afgelopen maanden meerdere, en meer schrijnende hulpverzoeken ontvangen. Hierdoor is besloten de inzameling af te blazen. Omdat.de actie hier op Oriste is gestart, en de inzameling werd aangekondigd, vond.ik het wel zo netjes.om dat te melden. Overigens: het is nog steeds.mogelijk om zelf.geld.over te maken. @mijn grote vriendin Koekla: als je niet weet wat achter de schermen gebeurdt, moet je geen kritiek leveren. De actie van Roos ligt mij meer na aan het hart dan jij denkt . Ik hoop dat jij ook een bijdrage hebt gedaan? @Cornelius: de avond.was zeer geslaag, we hadden gasten uit Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Doetinchem, Zandvoort, Venlo. De dansvloer is vanaf.20.00 uur niet.leeg.geweest . Mag jij beoordelen of het een succes was! Overigens: de enige media die ik.heb ingezet zijn de sites van.de VVV en Oriste, en Startpagina. Als er nog andere berichten zijn, zijn ze niet officieel.
Op dit moment ben ik druk me hard te maken voor een jongeman die ernstig ziek is, maar las de opmerkingen op dit topic. Ten eerste snap ik niet dat sommigen de neiging voelen een bepaald feest af te kraken, terwijl zij er niet eens bij zijn geweest. Waarom bewust zulke kwetsende opmerkingen maken? Het organiseren van zulke feesten is niet niets en dat doen de meeste mensen vaak helemaal vrijwillig. Lijkt me dus wel zo netjes om daar met respect over te praten. Ongeacht de wel of niet grote opkomst.

Ten tweede heeft Erwin mij heel vriendelijk op de hoogte gesteld van de canceling van de inzameling. Geen enkel probleem. Bovendien staat er nog een redelijk bedrag op de schoolrekening, zodat dat geld -dat niet gebruikt hoefde te worden voor de stookolie- gaat naar het volgende schooljaar. En zoals Vito al zei, zijn er hier, maar ook elders, genoeg moeilijke situaties waar men zich voor in wil zetten.
(10 March 2013, 21:30)Cornelius schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Er werden op het laatst overal oproepen gedaan dus er zal wel een gebrek aan belangstelling zijn geweest en dat ga je natuurlijk niet hier vertellen toch.

Voor bovenstaande 'kreet' verwijs ik maar naar mijn onderstaande signature/handtekening......