Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: verblijf op Kos
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Dag allemaal

ik hoop hier wat informatie te krijgen over Kos. We gaan in september naar het eiland. Onze vliegtickets en auto zijn geboekt, maar we hebben nog geen verblijf. We zoeken iets in de buurt van Kefalos, iets kleinschalig, selfcatering en met wat privacy. Er hoeft geen zwembad te zijn. Wij huren liefst rechtstreeks van de eigenaars. Kan iemand ons helpen?

Groetjes

Els en Guy
Hoi Els, leuk om hier te lezen dat je naar Kos komt. Ik woon op kos, in Asfendiou, ook een erg mooie en rustige omgeving. Kefalos is een eind bij mij uit de buurt maar ik zal eens navragen voor een appartement. Jullie komen met 2 personen? Groetjes Nanny
Dag Nanny

bedankt voor je reactie. We zijn inderdaad met 2.
Ik schrik er een beetje van dat we zo weinig reacties krijgen, blijkbaar zijn er weinig Kos-gangers op de forums? Ik heb al op verschillende sites geprobeerd info te vinden bij mensen die Kos kennen, maar het lukt niet echt.
Er zijn veel verblijven op booking.com e.a. te vinden , maar wij proberen liefst rechtstreeks te boeken.

Groetjes

Els
Hallo Els,

Neem eens een kijkje op de site Angelfire van griekofiel Hans Huisman uit Amsterdam. Scroll links op de site even naar Kos.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.






Veel leesplezier
Hallo, Els,

Ik ben meerdere malen op Kos geweest, leuk eiland en ook prima om te fietsen. Maar ik ben via een reisorganisatie geweest.
Groet.
Hallo Els,

Kos is een geweldig mooi en gezellig eiland, niet te groot en niet te klein.
Er is hier veel te doen op en om het eiland. veel afwisseling en niet (al te) druk.

de omgeving van Kefalos ken ik niet zo goed het ligt voor mij aan de andere kant van het eiland en weet dat er in t hoogseizoen veel Engelsen verblijven.

Als je op Kos bent moet je zeker een keer een toer maken. bijvoorbeeld Oud Pili, Zia en binnendoor naar Askleipion ook is Kos stad de moeite waard.
Zelf woon ik net buiten Kos stad iets op de berg met een geweldig uitzicht op Kos stad en de Turkse kust ( een dagtocht naar Bodrum is ook één v d mogelijkheden.)

In en rond Kos stad kun je prima fietsen er zijn aangelegde fietspaden en nagenoeg de hele binnenstad is éénrichtingverkeer.

Op de site
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




vind je veel informatie.
Henk de man die deze site onderhoud is meer dan 40 x op Kos geweest en ook nu komt hij weer even bij ons shop langsfietsen voor een praatje.

Veel plezier op Kos ;)

Griekse groet Dick
Els ik ben je niet vergeten hoor, en maak je niet te druk je vind wel een verblijf in Kefalos. Mijn schoonzus komt elke zomer met 4 personen naar Kefalos, vanuit Athene. Ze komen altijd in augustus voor 3 weken en boeken eerst de boot en zoeken daarna de kamer, per telefoon ergens in juli of zo. Je hebt dus nog tijd genoeg. Ik probeer wat foto 's of een website of zo te vinden van appartementen, om je wat meer info te geven. Maar ik kom nog niet verder dan wat telefoonnummers. Nog wat geduld dus.....
Dag Nanny

we speuren ook zelf nog op internet. We hebben eentje (Level houses) gevonden dat ons wel iets zegt, maar we zijn nog niet overtuigd. Zoals je zegt: "We hebben nog tijd."

Groetjes

Els
Dag Nanny

we hebben geboekt bij Levelhouses in Kefalos. Ik laat dit maar even weten. Bedankt voor de hulp.

Groetjes

Els
Ok Els,prima, bedankt dat je t even laat weten. Level houses ziet er goed uit zo op de foto's, ik ken het verder niet. Maar we horen wel reacties van jullie later denk ik. Mocht je nog een trip over t eiland gaan doen, zie ik jullie misschien nog wel in Zia.
In ieder geval alvast een prettige vakantie gewenst.
Dag Nanny

bedankt, we kijken er naar uit, spijtig genoeg is het nog even wachten.

Groetjes

Els