Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: GR-bestemmingen Transavia nog niet bekend
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Wie deze zomer met Transavia naar Griekenland wil vliegen moet weer geduld hebben. Net als voorgaande jaren wordt pas na de vakantiebeurs bekend gemaakt naar welke bestemmingen in Griekenland gevlogen gaat worden, tegen welke prijzen en op welke dagen. Voor Kreta worden nu alleen nog Kopenhagen, Parijs en Nantes vermeld als vertrekluchthaven vermeld. Vliegtickets vanaf deze bestemmingen kun je echter niet boeken als je dat wilt proberen. Rhodos zou vanaf Parijs te vliegen zijn, maar ook die tickets zijn niet boekbaar. Mensen die losse accommodaties boeken in Griekenland kiezen daarom nu al massaal voor andere alternatieven, omdat men wil voorkomen straks geen vliegtickets naar de Griekse eilanden te kunnen boeken of er een flinke prijs voor moet betalen. Men kijkt daarom nu vooral naar tickets van olympic Airways en mogelijkheden om via Duitse luchthavens naar Griekenland te vliegen. De keuze is daar vele malen groter dan vanuit Nederland en veel tickets zijn daar al wel boekbaar.

Bron:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




19 januari 2010

Ger
Hoi Ger ,


Als ik nu online boek bij cheapticket.nl , daar zijn de prijzen al bekend wat voor risico loop ik dan , dat er plots een prijsverhoging komt ofzo .
Wil dit jaar voor het eerst na al die jaren gewoon vliegtickets kopen en ons vaste hotel zelf boeken omdat dat mij zo`n 1000€ scheelt (special price voor vriend van rodos-palaceTongue)
Kan al via transavia boeken nu , komt mooi uit Rolleyes