Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Skala Kalloni
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Goedemorgen,
Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Skala Kalloni, nadat we jaren in Skala Eressos zijn geweest. Zijn er nog meer mensen die eerdaags gaan? Heeft iemand nog leuke tips qua eten,bezienswaardigheden in en rondom SK? Heeft iemand toevallig ervaring met Kalloni Beach Villa's? Alle info is welkom......alvast bedankt.
Als ik in Skala Kalloni passeer, stop ik voor een maaltijd in taverna "ιππόκαμπος" (het zeepaardje). Het is er rustig (toch buiten het hoogseizoen) het eten is verzorgd en de kaart biedt veel variatie. Er is keuze uit zowel pasta's, vlees- en visgerechten. De "Mythos" wordt lekker ijskoud van het vat geserveerd.
Ik ga hier meestal iets eten als ik zin heb in iets anders. Ik eet graag de dagelijkse verse vis die wordt geleverd in het haventje bij mijn woonst maar af en toe wil ik ook wel eens een pasta of iets anders. Hiervoor moet ik dan wel meer dan een half uurtje rijden naar Kalloni, maar dit heb ik ervoor over.