Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: vakantie geboekt
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.

hentje

We gaan in juni heerlijk een weekje naar Nidri op Lefkas,dit wordt onze 1e keer naar Lefkas en ik ben ontzettend benieuwd,de laatste keer zijn we naar Chios geweest ,daar was het erg rustig vandaar dat we nidri hebben gekozen,daar is toch wat meer leven in de brouwerij.
We verblijven in appartementen Royal Nidri,van wat ik lees op zoover moet dat erg goed en gezellig zijn met nederlandse eigenaren.
Iemand ervaringen met Nidri en dit appartement?
Ik heb er zo,n zin in en kan niet wachten;););)
Heerlijk de voorpret en Lefkas is een prachtig eiland.
Ben er jaren geleden geweest 2 keer geweest.
Wat mij opvalt aan jouw stukje is dat je een appartement hebt besproken met Nederlandse eigenaren. Is dat voor jou persoonlijk belangrijk?

hentje

(18 November 2013, 13:14)Mariët schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Heerlijk de voorpret en Lefkas is een prachtig eiland.
Ben er jaren geleden geweest 2 keer geweest.
Wat mij opvalt aan jouw stukje is dat je een appartement hebt besproken met Nederlandse eigenaren. Is dat voor jou persoonlijk belangrijk?

Nee,is niet belangrijk,voor mij is het belangrijk dat de zee, en het centrum dichtbij zijn (binnen 100 m) omdat ik door beperkingen niet ver kan lopen en daardoor kwamen we bij dit appartement uit.
Lefkas is een mooi eiland,Nidri ook een leuke plaats om te vertoeven
ik zou zeggen geniet er van
Heerlijk he al die voorpret. Ik ben ook al voorzien voor 2014 :) In april gaan wij voor het eerst pasen mee maken op Rhodos. Lang geleden eens op Rhodos geweest, in de jongere jaren dus ander soort vakantieBig Grin Volgend jaar het eiland maar eens goed ontdekken. En in augustus voor de derde keer naar ons favoriete stekje Petra op Lesvos. Geniet van de voorpret en voorbereidingen!
Het schijnt dat Tui in 2014 al op 16 april op Kos gaat komen, dit is 2 weken vroeger dan de laatste jaren. Een twintig jaar geleden begon het seizoen hier eind maart, langzamerhand werd dat steeds later, en nu opeens weer twee weken vroeger. Is dit ook het geval op andere bestemmingen?
Misschien vanwege de paasvakantie, Pasen is in NL en GR op de zelfde datum in 2014 op 20 april
Beste Hennie2, het complex waar je hebt geboekt staat inderdaad goed aangeschreven en is van dezelfde (nederlandse/griekse) eigenaren van Hotel Lefko, ook in Nidri en ook goed bekend. Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ben wel goed bekend op Lefkas. Mocht je nog tips willen voor leuke trips, strandjes, dorpjes, kloosters etc laat dat gerust weten, wellicht kan ik je daarbij helpen. Ik wens je alvast een enorm veel plezier op het ontzettend mooie Lefkas, waar wij in iedergeval helemaal weg van zijn.
Zojuist geboekt, Pasen vieren op Evia dit jaar! Voor het eerst dit belangrijke feest in Griekenland meemaken, we kijken er naar uit! :)