Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Van Athene naar Stoupa
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo
Vrienden van mij willen vliegen naar Athene en dan met een huurauto naar Stoupa rijden. Weet iemand hoe lang die rit ongeveer duurt. Volgens mij een uur of 3 - 4.
Klopt dat een beetje?
Groet Maria
Het is inderdaad ongeveer 4 uur rijden, maar wij stoppen altijd wel een keer onderweg om iets te eten, dus zeg 3,5 uur. Vooral het stuk tussen Kalamata en Stoupa schiet niet op.
Athene-Kalamata gaat tegenwoordig met de "nieuwe" snelweg prima. Dat is zo'n kleine 3 uurtjes maar het stuk Kalamata-Stoupa schiet inderdaad zoals Vito al zegt niet op. Veel bochtenwerk maar voor het grootste gedeelte wel een mooie weg om te rijden. De eerste keer reden we hem in het donker omdat ons vliegtuig flinke vertraging had en toen vond ik het een vervelende weg met al die bochten. Blush
Bedankt Vito en Marit voor jullie info.
Van Kalamata naar Stoupe is wel heel mooi. Gelukkig reizen mijn vrienden overdag.
Ik wist niet dat het tot Kalamata snelweg was. Ik heb een oude kaart.
Groet Maria
@Maria Alida. Nog even wat preciezer. Houd rekening met een uur tot 5 kwartier voor dat laatste mooie bochtige, bergachtige traject naar Stoupa. En pas op als het net geregend heeft. Het is er dan spiegelglad hebben wij het afgelopen jaar ervaren. Cor.