Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Let op bij het reageren via 'quote'
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik zie nogal wat 'quote'-reacties verschijnen waarin geen nieuwe tekst staat. Mocht jou dat ook eens gebeuren lees dan onderstaande even door.

Reageren op een bericht via de 'quote' knop ziet er in eerste instantie iets anders uit dan bij de vorige layout, waardoor reacties soms niet (correct) worden verstuurd.

Als er al een lange tekst (van andere schrijvers) staat dan is het invulvak vaak al tot vrijwel helemaal onderaan gevuld.
Plaats jouw nieuwe reactie daarom altijd in het alleronderste vrije vak; dus niet in het vak daarboven waar ook de te quoten tekst in staat. Dat alleronderste vak is soms erg smal maar door er je cursor in te zetten en enkele keren op 'enter' te klikken word ie vanzelf hoger.

[Afbeelding: 5vc7pt.jpg]


Ook kan je ervoor kiezen om boven in de 'werkbalk' (die balk waar je o.a. ook je lettertype en kleur kunt aanpassen en waar je links, foto's en filmpjes mee kunt toevoegen) te klikken op het allerrechtse icoontje genaamd 'Bekijk broncode ' te klikken.
[Afbeelding: qq6bl1.jpg]
Je kunt je reactie nu onder de allerlaatste 'einde qoute'-tag intypen (dus helemáál naar onderen scrollen!).

Wil je zeker weten of alles goed is gegaan klik dan alvorens op 'reactie plaatsen' te klikken eerst even op 'voorbeeld weergeven'.


Let op: Dit heeft niet alleen te maken met 'normale' berichten op het forum maar ook met Persoonlijke Berichten (PB's).
Let er dus altijd op dat je in de juiste regel 'quote'.

TIP: beter nog is het om zo weinig mogelijk te 'quoten' op het forum en gewoon van de knop 'Nieuwe reactie' gebruik te maken. Wil je op iemand speciaal reageren begin je gewoon met '@Jan:  ; @Truus:  of hoe de persoon in kwestie ook mag heten..........
In een Persoonlijk Bericht daarentegen is quoten erg handig om zodoende de gehele discussie bij elkaar te houden.