Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Oríste i.c.m. Internet Explorer
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Onlangs is een kleine bug in de nieuwe 1.8 layout aan het licht gekomen; deze doet zich echter gelukkig alléén voor bij versie 11 van de browser Internet Explorer.

Het blijkt dat, als men een bericht quote (op zowel het forum zélf als ook in een Persoonlijk Bericht) de zojuist geschreven tekst niet mee wordt genomen bij het verzenden.

De ontvanger  ontvangt dus alleen een bericht dat er een PB is ontvangen maar ziet géén (nieuwe) inhoud. Bij een 'gequot' bericht op het forum verschijnt alleen het gequote bericht en géén nieuwe tekst. De software-ontwikkelaars kennen het probleem en zullen spoedig met een fix komen speciaal voor IE-gebruikers. Mocht je dus Internet Explorer gebruiken (hetgeen ik niet zou doen; mijn voorkeur gaat uit naar betere browsers zoals bijvoorbeeld Google Chrome en Firefox) klik dan vóórdat je een bericht waarin een quote is verwerkt, altijd eerst op 'voorbeeld weergeven ' om te zien of jouw reactie werd 'meegenomen' in het geheel.

Mocht dit niet zo zijn gebruik dan liever niet de 'quote'-optie maar klik daarvoor in de plaats op de 'Nieuwe reactie'-knop; dan werkt het namelijk wél. Of, beter nog, gebruik een betere browser; het is algemeen bekend dat Internet Explorer veel problemen kent met bijvoorbeeld de nieuwe Java-Scripts, hetgeen bovenstaand probleem ook veroorzaakt.

Er komt dus binnenkort een fix maar tot die tijd is het even checken vóór het verzenden als je via I.E. een 'gequote' bericht wilt verzenden.

Sorry voor de overlast, ik houd het maar even op 'kinderziektes' van de nieuwe 1.8.0 layout.........

De software-ontwikkelaars kennen het probleem en hebben toegezegd het euvel in versie 1.8.1 te zullen verhelpen.
(09 October 2014, 21:02)oriste schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
De software-ontwikkelaars kennen het probleem en hebben toegezegd het euvel in versie 1.8.1 te zullen verhelpen.

Zojuist is versie 1.8.1 uitgerold en zijn bovenstaande problemen opgelost up
De waarschuwing m.b.t. Internet Explorer is dus niet meer van toepassing.