Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: internetcafe
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik heb al ff gezocht op het www, maar kom niet verder dan een enkel internet cafe op Griekenland. Wie heeft voor mij een link naar een pagina met internet cafe's op Griekenland.
Ik hoop nl. op 29 april as. met m'n camper aan te komen in Igoemenitsa en dien in de week/14dgn die daarop volgt een akte uit te printen welke vervolgens weer getekend op de post terug moet richting Nederland. Ben dus op zoek naar een internet cafe waar ik OOK kan printen. Heb vanochtend zelf een internet cafe in Igoemenitsa gebeld om te vragen of ik daar kon printen. Helaas kreeg ik het antwoord dat er bij hen die mogelijkheid niet bestond.
Hoop dus dat jullie mij verder kunnen helpen.
Alvast dank
Tol,
Naar mijn bescheiden mening loopt, net als in Nederland, het aantal netcafe's enorm terug.
Weet niet, wat je wilt doen, maar ff mail bekijken of versturen kan van heel veel, zelfs onverwachte hoek op een terras.
Soms code vragen, veelal een open netwerk.
Van een lokatie met code kijk ik wel eens kort op girotel om te kijken of het pinnen goed gegaan is. Soms komt er geen geld uit en is het fijn om te weten, dat het ook niet afgeschreven is. Zo heeft den Ollander ook nog het gevoel van The Greek way of life in zijn vakantie.
Succes,
Wim
@Wim M

Dank voor je antwoord, maar het gaat mij niet om te kunnen internetten. Zoals ik al aangegeven heb gaat het mij puur en alleen om een akte uit te printen welke ik moet ondertekenen om daarna weer te retourneren naar Nederland
Dus ik zoek echt een plaats waar ik ook ff een paar bladzijden kan uitprinten.
Tol, dat heb ik begrepen, maar ieder hotel, cafe heeft een printer. Dat is mij zelfs in Zuid Afrika gelukt.
En die maken geen problemen als je daar niet overnacht? Confused
Nou ja kan ook een maaltijd aldaar nemen. Smile
Internet café's in Epirus:

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.






Er zal waarschijnlijk wel ééntje bij zijn met een printer.
Een suggestie:
Probeer het bij een KEP kantoor waar je op dat moment in de buurt bent. Ze hebben overal kleine kantoortjes, ook in dorpen. Even aan een bewoner vragen, iedereen weet wel waar een KEP kantoor is.

KEP, een overheidsinstantie, is er voor opgericht (buitenlandse) inwoners te helpen in de schier eindeloze papier- en formulierbergen en bureaucratie in GR.
Ze zijn over het algemeen zeer dienstverlenend ingesteld is mijn ervaring (op Kreta). Alle KEP kantoren beschikken over internet (niet noodzakelijkerwijs over wifi) en printers.

Wellicht eerst je akte via een wifi op een terras binnenhalen, op een USB stick zetten, en daarmee naar een KEP kantoortje gaan.
Ik zou me zeer wel kunnen voorstellen dat ze je willen helpen.

Overigens zijn er ook genoeg cafeetjes die wifi hebben en ook ergens in een hoek wel een printer hebben staan, al was het maar voor eigen gebruik.
Gewoon even vragen.
Theo,

Je kan in diverse grote plaatsen de akte op een usb stick zetten en laten printen bij een printshop.

[Afbeelding: lefkadanews18128.jpg]

Best even rond vragen als je er bent.
En aan boord van de ferry?? misschien heb je daar kans

lovegreece 

Rene

ps wij vertrekken 3 mei
Tol mocht je echt niets vinden dan heb ik nog wel een oplossing. Als je in Igoumenitsa aan komt en je moet richting Preveza dan neem je de tweede afslag Katavothra zo'n 25 km van Igoumenitsa. Vraag bij de taverne naar Jan en Maria en ze wijzen je de weg. Kom je gezellig op de koffie en kunnen we alles uitprinten

Jan en Maria