Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: 2015
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hi beste lezers. De boekingen zijn weer losgebarsten en vele zijn alweer zover dat ze al geslaagd zijn voor een verblijf in Greece. Over enkele dagen vertrekken wij ook richting Greece. De auto weer propvol geladen en hopen dat we daar weer heel aankomen.

Ons verblijf is in Perdika (Thesprotias). Enkele lezers weten dat al, maar voor de niet wetende, deze info: Onze oudste dochter is daar nu en gaan 26 april weer terug naar Holland. Op de zelfde dag komen wij daar aan. Zij hebben daar het Paas/feest gevierd.

Ben benieuwd wat er weer is gebeurd, Het laatste berichtje wat we kregen is, dat er enkele kennissen zijn overleden die wij kennen. Ja, ook dat gaat gewoon door. Het laatste nieuws wat ik te door kreeg was, dat aan het strand van Karavostatie een groot stuk strand is weg gespoeld.

Rest mij nog te zeggen, alle een fijn verblijf, waar je ook maar bent in Greece.

Cornelios
καλό ταξίδι Cor.
Hallo Cor en Marijke

Wij wensen jullie een veilige en goede reis. Neem aan dat jullie met de veerboot gaan. Wij vertrekken rond 5-5 maar dan over land.
Geniet ervan
Leo en Joanna