Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Even voorstellen...
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hi!

Mijn naam is Jessica. De afgelopen jaren heb ik Griekenland geregeld bezocht, en ik verdiep me graag in de Griekse cultuur. Op dit moment richt ik me op de Griekse cinema. Via Google heb ik al veel kunnen vinden over de laatste 'Greek weird wave', maar ik leer ook graag meer over de oudere cinema van Griekenland, ongeveer vanaf de jaren vijftig van de vorige eeuw (o.a. Angelopoulos, Cacoyannis, Costa Gavras etc.)

Ik zal op het forum op zoek gaan naar informatie en links daarover - of deel daar graag over als ik zelf wat tegenkom - en ben ook op zoek naar tips om dvd's of films online te vinden (liefst met Eng of NL ondertiteling). Ik zag al wat topics erover, en O Thiassos heb ik net besteld!

Hartelijks, Jessica
Jessica,welkom op dit forum waarop veel informatie te vinden is, ook over films. Er is recentelijk een toenemende aandacht voor Griekse cinema. Op de website van de Griekse Vereniging Eindhoven vind je columns over Griekse films waaronder " Av" (If) maar natuurlijk ook op dit forum veel persoonlijke informatie over Griekenland. Nogmaals welkom.
welkom Jessica!
welkom op de site Jessica
welkom ,dat is een verassing. mischien ken je deze site, zit veel rotzooi tussen maar ook wat goed.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.





op youtube zijn ook films met Engelse ondertiteling zo als deze
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




&list=PLmLlaNoL1WVubKCHQHAHbT_K15cTbTmZE&index=4
Welkom op Oríste Jessica; véél lees- en schrijfplezier hier. Leuk dat jij ook geïnteresseerd bent in Griekse films. Ook ik ben voortdurend op zoek naar leuke Griekse films; indien mogelijk met EN of NL - ondertiteling. Maar zonder is ook prima hoor. Je schrijft dat je al wat leuke dingen via Oriste hebt gevonden; mocht je verder nog interessante films tegenkomen horen we dat natuurlijk graag van je Wink 

[Afbeelding: welkom.gif]
Dank voor alle reacties!

De blog op de website Eindhoven heb ik gevonden. Leuk, nog zo'n recente film. Eens in de gaten houden of ik de film ergens op dvd tegenkom.
De website Greek Movies had ik ontdekt, maar is voor mij wat lastig te volgen (ik kan geen Grieks (meer) lezen), maar de films met ondertiteling op YouTube zijn een echte uitkomst.

Bedankt!