Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Goed nieuws
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Voor degenen die een account op Facebook hebben: Ga eens naar Discover Samos. Daar zie je dat er een dik cruiseschip heeft aangelegd in Pythagorion. Dat legde vroeger aan bij Kusadasi maar dat vind men nu te risicovol. De mensen lopen op de kade bij Pythagorion. En laat ik nou een koffiebar weten die daar net gisteren is open gegaan Smile
De een z'n dood is de ander zijn brood, hoe wrang ook?
En ja er zullen heus wel mensen zijn die alleen maar de excursie doen maar de horeca zal er ongetwijfeld toch wel een graantje van meepikken.
Sprak gisteren de eigenaresse van Hotel Princes Tia in Balos. Doot het noodweer in West-Europa had ze heel veel last-minute boekingen gekregen (na een slechte start vh seizoen)...... Ieder nadeel hep dus weer ze voordeel .... Smile
Helaas afgelopen zaterdag ook noodweer in delen van Griekenland. Zo heeft zwaar onweer en hagel een groot deel van de wijngaarden van Estate Tselepos  bij Tripoli op de Pelopponisos vernield. Naar verluid hebben ook andere gerenommeerde wijnhuizen grote schade. 

Mvg 
Martin