Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Yoga workshop op Rhodos
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
TIP voor degenen die een keer yoga willen doen of tijdens hun vakantie yoga niet willen missen.
Iedere maandag, dinsdag en woensdag is er een 2 uur durende yoga workshop van 10.00 - 12.00 in het Drolma Ling Yoga end Meditatie Centrum in Theologos in het Noord - Westen van Corfu. 20 minuten met de auto vanaf Faliraki en slechts 5 minuten vanaf Ialyssos, Trianda, Kremasti. De workshop wordt gegeven door Ifigenia Chalkias, een bekende Griekse yoga lerares met lange ervaring in yoga en meditatie. De kosten bedragen 12,- per persoon en je moet 24 uur van te voren boeken. Tel. 0031 6986 970 327
Jarenlang heb ik last gehad van angst- en paniekaanvallen. Mijn dokter heeft me cognitieve gedragstherapie aangeraden om te kalmeren. Je vindt er hier alles over:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




. Ook doe ik aan Yoga. Yoga geeft fysieke en mentale rust, kalmeert de zenuwen. Je krijgt meer energie en voel je meer in balans. De fysieke houdingen (asana's) maken je lichaam soepeler, sterker en gezonder. Denk eens wat voor weldaad dit is voor bijvoorbeeld je wervelkolom, lage rug, schouders en bekken. De oefeningen bevorderen ook de bloedsomloop en de spijsvertering. Een bewuste ademhaling heeft een heel rustgevend effect, ook kan je de adem gebruiken om spanningen los te laten en meer te ontspannen. Ik kan het iedereen aanraden!