Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Wie mag ik bedanken?
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Vandaag viel er een een dikke envelop op de deurmat. Er stond geen afzender op maar de verstuurder ervan was goed op de hoogte van het feit dat ik al een poosje op zoek ben naar Douwe Egberts punten. Hij had blijkbaar
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
goed gelezen. Ik ben namelijk punten aan het sparen voor een nieuwe DE-Excellent-10 koffie machine. Die zijn normaliter vrij prijzig, echter met een flinke hoeveelheid DE-punten wordt de prijs al veel schappelijker.

Kortom, de envelop bevatte een aantal DE-punten (waardoor de koffiemachine weer een stukje dichterbij komt) én een VVV-bon.
Behalve de zin 'Kleine attentie voor je goede zorgen t.a.v. Oriste' stond er niets bij vermeld. Dus ook geen naam of adres. Het enige aanknopingspunt is een poststempel uit Amsterdam.

Ik wil de gulle gever uiteraard vriendelijk bedanken, maar ik weet simpelweg niet wie hij of zij is. Mocht de persoon in kwestie dit lezen, wil je dan even een PB'tje sturen? Mocht je toch anoniem willen blijven heb ik daar natuurlijk begrip voor, maar wil je toch even laten weten dat ik dit gebaar enorm waardeer.

Enorm bedankt oftewel  ευχαριστω παρα πολυ

efcharisto