Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: update Andros Routes
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hier een update van alles wat er sinds oktober met de wandelpaden op Andros gebeurd is.

Eind oktober kwamen zestien Nederlanders tijdens een SNP_wieden-wandelvakantie meehelpen onze paden weer schoon te maken. Er werd keihard gewerkt, maar lokale bewoners zorgden wel voor voldoende en mooi eten! (zie foto's)

[Afbeelding: 20161026_104608.jpg] 


[Afbeelding: 14807987_1793614404219237_1958712756_o.jpg]

Eind oktober is onze nieuwste routekaart uitgekomen. Alle dagwandelingen op Andros en de (ERA) bekroonde '100 km Andros Route' zijn op scheurvrij en waterafstotend papier gedrukt. Kun je o.a. kopen bij Zwerver Reisboekhandel.

[Afbeelding: 2016map.png]Eind december werd het hardstikke koud op Andros. We hebben daar veel mooie foto's van gezien. Bijvoorbeeld deze:

[Afbeelding: snowy.jpg]Tussendoor ook minder goed nieuws: er komt een nieuwe wet aan die bepaalt dat de boswachterij het onderhoud over wandelpaden gaat voeren. De vrijwilligers van Andros Routes hebben helaas geen goede ervaring met die club
(krijgen voor die taak ook geen extra geld noch extra mensen)

Eind december verscheen er een prachtig artikel over Andros in Oppad en in het SNP Magazine. We hoorden dat in januari het aantal boekingen voor Andros ineens een stuk gestegen was. Lees het artikel in Oppad:               

In januari zijn we weer begonnen met de tweewekelijkse schoonmaakwandeling. Iedere keer komt er weer een ander pad aan de beurt en inmiddels gaan er iedere keer wel veertig eilanders mee.
En er is naast herstelwerk na de sneeuwperiode ook altijd wel weer rommel op te ruimen. Langzamerhand zijn deze wandelingen een gezellige ontmoetingsmogelijkheid geworden voor veel Andrioten.
[Afbeelding: 1296793.jpg]

Begin januari hebben we onze website vernieuwd. Met nu nog meer info over wandelingen en over wat je zoal kunt doen en zien op Andros. Ook de Nederlandse website is weer helemaal bij. Ga er maar een keer op verkenning:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.

Wil je meer weten: vraag gerust: gerard@androsroutes.gr

Andros Routes is een non profit vrijwilligersorganisatie die duurzaam toerisme op het eiland wil bevorderen
hierboven is iets niet goed gegaan met het invoegen van de afbeelding(en). Dat is zeker die storing binnen tinypic?
Gerard,

Twee jaar geleden zijn wij op Andros geweest.
Prachtige wandelingen hebben wij daar gemaakt.
Ik heb de vernieuwde web-site bekeken,klasse hoor met al die nieuwe gegevens.

Juul