Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Rondreis Oost-Macedonië
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Hallo reislustige: heeft iemand de autorondreis gedaan van Ross-Holidays naar Oost-Macedonië Thracië naar Alexandroupolis? Zo ja kan je mij je ervaringen vertellen? En in welke periode?
Of heeft iemand deze reis zelf georganiseerd en wil ook zijn /haar ervaringen vertellen?  Wij willen één van deze (met Ross of zelf) volgend jaar doen vanuit Kreta (dat kan is ons belooft).
Wij hebben in het verleden vaker een rondreis met Ross-Holidays gemaakt en dat is heel goed bevallen. Vooral de rondreis in de Pelopponesos was leuk maar hoewel je de reis individueel maakt kom je de mede reizigers in het hotel tegen en dat was een succes. We hadden een hele leuke groep van 8 mensen. Zoveel plezier gehad met elkaar. Intussen zijn wij alweer bijna 10 jaar op Kreta (half/half Nederland) indien iemand van die groep dit mocht lezen zou het leuk zijn contact op te nemen. Wat ik mij herinner is: 
Piet en zijn partner uit Nijmegen (werkzaam bij politie). Echtpaar dat de 2e week naar Kardimillie ging (hij deurwaarder die mooie reisverhalen opschreef) 2 leuke vriendinnen waarvan er één bij de fotograaf toen in Uden werkte (heftige tussenlanding hadden op Kythira). Het is weinig wat ik nog weet maar ook al c.a.15 jaar geleden, maar het plezier blijft hangen. Ross-Holiday kan ik trouwens van harte aanbevelen.(nee geen aandelen hoor).
Alvast bedankt ik ben heel benieuwd.
Andere ervaringen over rondreizen in Griekenland vind ik ook interessant om te horen.
Schitterend gebied. Denk dat je daar echt geen touroperator voor nodig hebt. Nestos vallei (met kano een slopende tocht over de Nestos), Xanthi, Drama en Alexandropoli.
De eilanden Thassos en Samotrakhi zijn echt de moeite waard. Wij waren er in de maanden juni, juli en september.
Juli wel druk. De maanden juni en september helemaal top.
Wij hebben ook een rondreis in dit prachtige gebied gemaakt. Vooral het Dadia woud is schitterend. De reis is prima te doen met een huurauto.

Wij overnachtten in de volgende (prima) hotels:
  • Thessaloniki  - Daios Hotel                                                      
  • Asprovalta - Assamaris Hotel                                                 
  • Thassos - Nikoleta                                                      
  • Komotini - Arcadia                                                     
  • Dadia - Dadiaselo
  • Alexandroupolis - Egnatia Grand
Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Bedankt voor jullie antwoorden alles is welkom. Ook de mooie foto's van Cynthia bedankt!
Ik ga nu de trip zelf uitstippelen ook al leuk.