Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Reklamevrij? of toch niet?
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
[Afbeelding: nee_reklame.jpg]

Bovenaan dit forum verschijnt soms de zin "Welkom op dit open en reklamevrije forum". Die zin zorgt nogal eens voor verwarring getuige de vele vragen die ik erover krijg via persoonlijke berichtjes en email.

"Mag ik linken naar een artikel op de Telegraaf waar ook reklame op staat?" of "mag ik een oproep plaatsen naar een Griekse avond?", "Blokker heeft deze week "who pays the ferryman" in de aanbieding. Mag ik dat plaatsen"? Zomaar even een bloemlezing van de vragen over vermeende reklame.

Natuurlijk mag dat allemaal. Met "reklamevrij" bedoel ik dat dit forum geheel zelf door mij wordt onderhouden en gehost, zowel financieel als fysiek. Er zijn hier geen site-sponsers en dus ook geen schreeuwerige pop-ups met onzinnige kreten zoals "proficiat, u bent de ......... lezer, klik snel hier", "uw computer loopt mogelijk gevaar, klik hier voor een scan", "u heeft 1 bericht in uw postvak"........afin, je kent ze waarschijnlijk al allemaal als je regelmatig fora bezoekt.

Ook vindt je hier geen irritante Google advertenties of zelfs complete blokken met irrelevante Google ads "Leen hier zonder BKR registratie" en meer van dit soort ongein die totaal niets met Griekenland van doen heeft. Vervelend, hinderlijk, ongewenst. En dus: Weg ermee!

Dus: wil je linken naar een website waar ook reklame op te vinden is doe dat gerust (anders zou je in de praktijk vrijwel nergens meer heen kunnen linken); zolang de informatieve waarde voor de lezer maar hoger is dan de commerciële belangen zie ik daar geen probleem in.

En in het geval van twijfel: gewoon plaatsen. Dit forum is niet afhankelijk van allerlei vreemde, door de -commerciële- eigenaar opgelegde, regeltjes en wetjes. Mocht het een keertje uit de hand lopen (spammers en dergelijke) dan lossen we dat op dat moment wel op.

Makkelijker kunnen we het niet maken, wél leuker (oeps, komt me bekend voor).

Ger


Gelekaart ik let er niet meer zo op.