Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: vasteland
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
ik zoek een aardig vissershaventje op het vasteland, bereikbaar vanaf een vliegveld. Welke stadjes zouden in aanmerking komen? Ik doel niet op milioenensteden.
Platamonas naast Nei Poiri lijkt me misschien wel wat. Kan je alle richtingen uit om een vliegveld te bereiken zowel in zomer als wintertijd.
Vanaf vliegveld van Kalamata (zuid Peloponnesos)zijn zowel ten oosten als westen kleine haventjes. Ik ben er nog steeds smoor verliefd op. Ga kijken. Ik kan niet voor je kiezen je miet zelf het juiste gevoel krijgen thuis te komen van hier is het. Kalamata is het hele jaar (behalve 2 masnden in winter ik dacht november of december en januari) vabaf Dusseldorf te bereiken en in de zomer ook Nederland natuurlijk. Ik ben er vorig jaar nog geweest en nog steeds minder druk en echt Grieks nog. Veel plezier en succes met je keuze!
Dnak voor de hartverwarmende reacties
Helemaal mee eens ! Van Kalamata naar bv Koroni of Gialova of naar het westen Stoupa.
Onze voorkeur zou naar Gialova uitgaan , maar dat is natuurlijk persoonlijk. Kijk maar eens bij appartementen Zoe. Niet het hotel , tenzij dat inmiddels gemoderniseerd is.