Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: minst toerische vakantie verblijfplek Rhodos
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
We zouden graag weer eens teruggaan naar Rhodos. Ooit geweest, 25 jaar geleden, maar alleen als strandvakantie. Nu, jaren later, zijn we meer van het bezichtigen en wandelen op een bestemming. 
Welke plaats, aan de kust,  is aan te bevelen (als we gaan half mei) waar het niet  toeristisch is, geen grote hotelketens, maar leuke kleine appartementen/studio's en toch een paar restaurantjes in het plaatsje zelf. 
Geen idee of dat nog bestaat op Rhodos.
Bestaat zeker nog wel.Auberge Kalopetri in het plaatsje Kritinia is een aanrader. Je kan het bekijken op hun website of anders bij Eliza . Wij zijn er geweest het was super.
Haraki is ook zo'n plaatsje
bedankt voor jullie antwoord....Ik heb eens even op google gekeken naar die omgevingen. Denk dat het toch niets voor ons is .......
Kalavarda is niet toeristisch en via omega bike en hike leuke appartementjes te huur bij Hotel Vouras.
Op Rhodos wordt het moeilijk om iets niet-toeristisch te vinden. Wij zijn er vorig najaar nog geweest en vonden het helemaal top. Mooi eiland, aardige mensen, maar hoe rustig wil je zitten?
Stegna. Leuk plaatsje, genoeg restaurantjes, aan het strand. Er staat wél één groot hotel, Porto Angeli, maar dat staat aan het einde van de boulevard.