Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Schilderen op Kreta
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Deze website kwam ik zojuist tegen; misschien zijn er geïnteresseerden hier op het forum?

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Hallo creatievelingen
Helaas woon ik helemaal aan de andere kant van Kreta, Apokoronas. Het zou heel leuk geweest zijn om onze passie hobby of werk te delen.
Ik schilder vanaf 1977 en heb zowel in Nederland de nodige lessen gevolgd o.a. Vrije Universiteit en bij gevestigde kunstenaars zoals Kenne Gregore en de opleiding op de Academie voor Schone Kunsten in Sint Niklaas in Belgie. Ik wil geen officieel bedrijfje starten maar wel mensen die tekenen of schilderen willen leren op weg helpen. Ook lijkt het mij heel leuk om een clubje kunstenaars en creatievelingen op te richten voor de gezelligheid, eventueel een gezamenlijke expositie en heel interressant elkaar kunnen inspireren. Een voorbeeld: laatst heb ik kennis gemaakt met de boekjes van Berend Wolffenbuttel (zie boekje Yamas hier boven) en door zijn boekjes krijg ik gelijk zin en inspiratie om een taverna of wat je tijdens een wandeling tegenkomt op een doek te schilderen. Schrijf je graag boekjes of gedichten enz. dan kan daar misschien ook een mooie tekening bij. In onze tuin op Kreta hebben we plaats genoeg voor een activiteit te doen of zomaar een keer gezellig bij elkaar te zijn.
Stuur mij een mail of pb als je hier zin in hebt. Zoek je alleen gezelligheid dan ben je ook welkom.