Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Athene beste luchthaven in Zuid-Europa
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
De internationale luchthaven van Athene (AIA) is bekroond met de award voor beste luchthaven in Zuid-Europa, als onderdeel van de Skytrax World Airport Awards. De prijs komt een paar weken nadat AIA door ACI World werd bestempeld als de beste luchthaven in Europa voor klantervaring.
De Skytrax-awards zijn gebaseerd op 13,73 miljoen vragenlijsten op de luchthaven, ingevuld door meer dan 100 verschillende nationaliteiten van klanten van luchtvaartmaatschappijen tijdens de onderzoeksperiode.
De enquête werd gehouden van augustus 2017 tot februari 2018, heeft betrekking op 550 luchthavens over de hele wereld en evalueert de ervaringen van reizigers op verschillende luchthavenservices en productsleutel prestatie-indicatoren - van inchecken, aankomsten, transfers, winkelen, veiligheid en immigratie tot vertrek aan de gate.

Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ik kom regelmatig op het vliegveld van Athene, ik vind het ook een prettige lucht haven. De lucht haven is ook makkelijk te bereiken met auto, metro of trein. Bij binnenkomst van de vertrek hal is alles lekker ruim en overzichtelijk. En naar de Cate toe lopen is nu ook een stuk beter geworden met het nieuwe bagage check point. 
Het is een stuk beter sinds ze eind 2016 verbouwd hebben en je bij overstappen binnen Schengen zone niet meer door de veiligheidscontrole hoeft.

Cors