Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Huis huren voor langere tijd!
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik ben wel wat vroeg maar ik denk er over om in 2020 (eigenlijk zou ik nu al willen :) ) een huis te huren voor ongeveer 3 maanden in Griekenland. Een soort sabbatical zou je het kunnen noemen. Ik wil weten en voelen hoe het is om langere tijd in Griekenland te verblijven. Uit proberen zou je kunnen noemen!
 
Ik denk aan Kythira of Samos. Dit moet echter wel betaalbaar blijven.

Wie heeft er ervaring en met name de genoemde eilanden? Mbt Kythira, ik ken Frank en heeft ook contact met hem deze zomer.
Wat is een redelijke prijs voor een verblijf en waar loop je tegen aan? Voors en tegens.

Alle info is welkom!
Mijn ervaring is dat het prima te doen is, de kosten zijn te overzien, zo'n 300 - 400 per maand (all-in) denk ik, afhankelijk van de locatie en grootte van het appartement (en uiteraard seizoen). En is idd heerlijke ervaring. Zelf ben ik ook paar keer door Griekenland gereisd en steeds voor een paar weken ergens gebleven, ook super leuk als je met de auto gaat. Beide eilanden zijn niet zo groot, dus qua 'gezien hebben' ben je snel klaar, maar zeker als je wandelliefhebber bent is het natuurlijk wat anders, dan is er veel te genieten.
Hallo Corry,

Dank voor je reactie. Ik heb je reisverhalen altijd gevolgd, leuk!
Zou je wat meer kunnen vertellen waar ik rekening mee moet houden en mogelijk wat tips? Eventueel via een PB.