Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: Courgette-omelet met yoghurt en feta
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Een variatie op de "courgettetaart" recepten. Deze bereid je simpel in de koekenpan. De Griekse yoghurt maakt hem heerlijk zacht van smaak en de zest en munt geven een lekkere boost! Dit is bij ons een typische vrijdagavondhap. Smile  Makkelijk te bereiden en vol van smaak, lekker vers brood met knapperige korst erbij, tzatziki of wat je maar lekker vindt! Van te voren een ouzootje en laat het weekend dan maar beginnen!  Tongue

Iedereen een fijn weekend en kali orexi!

Dit wordt weer een favoriet. Bij thuiskomst gelijk maken.
njammie, njammie....het recept lonkt al....deze week maak ik het eens klaar, ook een voordeel dat het makkelijk te bereiden is!
Oooh, wat ziet dat er lekker uit! Vraagje: wat voor koekenpan gebruik je? Een kleine, zodat het een hoge omelet wordt, of juist een grote?
Tina K. Noume schreef:Oooh, wat ziet dat er lekker uit! Vraagje: wat voor koekenpan gebruik je? Een kleine, zodat het een hoge omelet wordt, of juist een grote?

Voor dit soort gerechten een redelijk grote, diameter 26 cm. Wordt hij toch nog een paar cm hoog hoor. Tegenwoordig gebruik ik koekenpannen van carbonstaal, echt een aanrader! Weinig energie nodig en een perfecte warmteverdeling. Belangrijk ook om een goed sluitend deksel te gebruiken, zodat hij goed doorgaart!
Έφαγα, ήταν πολύ νόστιμο efcharisto
(02 October 2019, 23:25)MartinS schreef:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.




Έφαγα, ήταν πολύ νόστιμο efcharisto

Dank je!  Smile