10 February 2020, 20:06
Ik ben de afgelopen maand into aubergines
Het is een recept met veel tekst, maar eenvoudig te bereiden en barstensvol smaak. Wij eten het met de welbekende citroen/knoflookaardappeltjes uit de oven, maar het is ook overheerlijk met een goede snee stevig brood.
Net als courgette is aubergine gewoon een heel veelzijdige groente, vandaar dat ik ook al meerdere recepten met aubergine geplaatst heb.
Dit zijn drie mooie vegetarische gerechtjes waarin aubergine prominent aanwezig is:
En natuurlijk het wellicht bekendste gerechte met aubergines:
Maar ook:
En natuurlijk dat hele speciale (en bewerkelijke) gerecht:
Had ik al gezegd dat aubergine een veelzijdige groente is?
Wij hebben er in ieder geval afgelopen weekend weer van genoten! (En je houdt zeer waarschijnlijk vleessaus over, heerlijk de volgende dag als een "stoute" lunch met heerlijk brood erbij, hmmm
Kali orexi!
Het is een recept met veel tekst, maar eenvoudig te bereiden en barstensvol smaak. Wij eten het met de welbekende citroen/knoflookaardappeltjes uit de oven, maar het is ook overheerlijk met een goede snee stevig brood.
Net als courgette is aubergine gewoon een heel veelzijdige groente, vandaar dat ik ook al meerdere recepten met aubergine geplaatst heb.
Dit zijn drie mooie vegetarische gerechtjes waarin aubergine prominent aanwezig is:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
En natuurlijk het wellicht bekendste gerechte met aubergines:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Maar ook:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
En natuurlijk dat hele speciale (en bewerkelijke) gerecht:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Had ik al gezegd dat aubergine een veelzijdige groente is?
Wij hebben er in ieder geval afgelopen weekend weer van genoten! (En je houdt zeer waarschijnlijk vleessaus over, heerlijk de volgende dag als een "stoute" lunch met heerlijk brood erbij, hmmm
Kali orexi!