Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: hondenleven
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
[Afbeelding: 2uoknyc.jpg]

moederzwerfhond brengt pasgeboren pups naar een veiliger plek.
Ach wat lief Yvon, heeft ze er meer? Is het bij jou in de buurt?
Oh, wat schattig! Hopelijk krijgen de kleintjes kans om beetje goed op te groeien. Is dat de zwerfhond die bij jou komt eten? Ben je dan ook beetje puppie-oppas? :)
[Afbeelding: 2agvxhz.jpg]

Ja, foto’s zijn vanaf mijn balkon, er zijn er 7, net 2 weken geleden geboren. De ouders zijn zwerfhonden van het puppy nest een jaar geleden. Vorig jaar waren hier 6 pups, daarvan leven er nog 2, een broertje en een zusje. Die hebben gezellig samen uitgevonden hoe het gaat, het resultaat 7 nieuwe zwerfhondjes, en weer net zo lief en schattig en hongerig als het nest van vorig jaar natuurlijk, zucht………….;)
[Afbeelding: 2v3kjza.jpg]

Het nest van vorig jaar, de achterste 2 hondjes zijn nu de ouders van dit nieuwe nest, volgens mij.
Ja, hard leven dus. Als er nu nog 2 van de 6 over zijn. Wat een contrast met sommige superverwende en vertroetelde huisknuffels die je hier soms ziet. (zoiets als ik hier in katuitvoering heb rondlopen:))

Dan zal het voor deze 7 ook wel knokken zijn, hopelijk krijgen ze een kans. En om te beginnen straks eten van jou Big Grin Volgens mij smelt je als je van die troetels in je tuin ziet.
Zoiets dus:

[Afbeelding: jzfwvd.jpg]

Big Grin
Er zijn heel wat hondjes die zo met die kat willen ruilen ;)
Ik had de kleinste over het hoofd gezien, deze:

[Afbeelding: 2zzqpfc.jpg]
Dit zijn ze alle 8, met moeder

[Afbeelding: 2zi5280.jpg]
En waar vind ik deze hondjes, of wil je ze allemaal voor je zelf houden.
Stap in je mooie kaik, hijs het zeil en vaar naar de golf van Korinthos Tongue

Je mag ze allemaal hebben, maar zolang ze hier nog lopen kijk ik er enigszins naar om. Verder zijn dit soort nestjes op Kreta ook vast wel aanwezig. Ik heb ook nog een nest poezen gevonden van de week, mag je ook hebben Cool
Ze zijn hier zeker ook en ook genoeg katten, maar ze zagen er zo leuk uit, als ik richting jou wil is het toch beter om de ferry te nemen, als ik alles onder zeil of met de motor moet doen duurt het wel heel lang.
grz uit warm Kreta
Arthur
update hondjes: er zijn er nog 5, geen idee waar die andere 3 zijn Undecided (waarschijnlijk wil ik dat ook liever niet weten)
[Afbeelding: iqifm9.jpg]

Met 3 pups en pa en ma gaat het goed, van de andere 5 zijn er 2 verkocht op de markt weet ik, van de overige 3 heb ik geen idee.
Oh wat een schatje Yvon! Echt een mooie hond. Naar wie zit hij/zij (kan het niet goed zien..) zo in aanbidding te kijken..? :)
En zo hebben wij sinds 5 weken Max, in het begin niet aan te raken omdat hij schuw was en zijn klauwtjes graag in je vingers haakte. Nu is het bijna een tamme kater komt 2 keer per dag binnen eten even slapen en s'nachts weer achter de vrouwtjes aan. [Afbeelding: 2ikcsxf.jpg]