Nadat een Finse foodblogster op TikTok een recept geplaatst had is er blijkbaar een "feta hype".
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid
registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid
meld je dan aan.
Lachen! De woordvoerder van Delhaize zegt dat Feta een zomerproduct is?????
Ach gossie toch
Zojuist hier weer 200 gram in de bietenschotel verwerkt, geen salade, maar warm. Heerlijk door de Griekse sperziebonenschotel, over aubergine, door de Briam, enz. enz.
De volgers van deze dame hebben zeker nog nooit van Feta sto Fourno gehoord? Daar is dat gerecht gewoon een social media gepimpte variatie op, afgevuld met pasta. Gebruik dan Kritharaki of makarounes.
Laten we hopen dat degenen die dit gaan maken in ieder geval de echte Feta gaan kopen, ipv de goedkopere witte kaasvarianten uit de "omringende" regio's. Misschien dat ze zich dan ook wat meer in Griekenland en de Griekse keuken gaan verdiepen?
(Denk het niet, niets zo vluchtig als een social media hype).
Voor de echte liefhebbers:
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid
registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid
meld je dan aan.
Mijn eerste reactie, Johan, was: Als een Griekse 'yiayia' dat recept zou meegeven zouden weinig mensen omkijken maar omdat het dan via sociale media van een "foodblogster" komt is het opeens een hype. Zielige bedoening eigenlijk.