17 April 2021, 11:13
Gisteravond weer lekker aan de gang geweest in de kombuis
Nu we hier de covid-19 ellende langzaam achter ons laten wordt het tijd om weer te genieten. Op de markt mooie octopustentakels gekocht en daar een heerlijk ovengerecht mee gemaakt. Dit is een aangepast gerecht, wat oorspronkelijk uit een boek van Tessa Kiros komt, Food from many Greek Kitchens.
Kali Orexi!
De tentakels aan het garen.
10 minuutjes sudderen. Voor de foto even het deksel van de pan gehaald.
En uiteindelijk (na de oven en het koken van de kritharaki) het eindresultaat, kali orexi!
Nu we hier de covid-19 ellende langzaam achter ons laten wordt het tijd om weer te genieten. Op de markt mooie octopustentakels gekocht en daar een heerlijk ovengerecht mee gemaakt. Dit is een aangepast gerecht, wat oorspronkelijk uit een boek van Tessa Kiros komt, Food from many Greek Kitchens.
Kali Orexi!
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
De tentakels aan het garen.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
10 minuutjes sudderen. Voor de foto even het deksel van de pan gehaald.
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
En uiteindelijk (na de oven en het koken van de kritharaki) het eindresultaat, kali orexi!
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.