Oríste! - jóuw Griekenland forum

Volledige versie: FvdW: Foto's wel ingestuurd maar nooit geplaatst?
Je bekijkt momenteel een vereenvoudigde versie van de foruminhoud. De volledige versie met bijbehorende opmaak weergeven.
Ik werd er door een forumlid -terecht- op gewezen dat hij vorig jaar meerdere foto's heeft ingestuurd t.b.v. de rubriek 'Foto van de week' maar dat er in het vorig jaar niet eentje van is geplaatst. Tot mijn grote spijt bleek na onderzoek dat ik de bewuste foto's inderdaad heb ontvangen maar per ongeluk in een verkeerde map heb opgeslagen en bewaard. Daardoor zijn de foto's uit de aandacht ontsnapt.

Ik vind dit erg sneu, zeker omdat er zeer mooie foto's bij zitten. Ik ga er dus binnenkort alsnog eentje van uitzoeken en plaatsen als 'Foto van de week'.

Om helemaal zeker te zijn dat dit niet vaker is gebeurd wil ik alle forumleden die in 2021 één of meerdere foto's hebben ingestuurd vragen eens te checken of er daarvan tenminste ééntje is geplaatst in 2021. Dat kun je eventueel
Forummededeling: De links en/of foto's in dit bericht zijn alleen zichtbaar voor leden van dit forum.
Ben je (nog) geen lid registreer je dan eerst en word lid. Ben je al lid meld je dan aan.
checken.

Is het bij jou ook misgegaan schroom niet en laat het even weten via een PB'tje. Dan zorg ik ervoor dat er alsnog snel eentje van wordt geplaatst.

Mijn excuses voor het ongemak,

Ger